BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Femkeblogt heeft een artikel gedeeld in Diyblogs
  een maand geleden

  10 last minute surprise ideeen

  10 last minute surprise ideeen

  Volgende week is het alweer Sinterklaas! Ik blijf het nog steeds een leuke feestdag vinden om te vieren. Eerst de voorpret van het maken van een surprise en gedicht en daarna gezellig de hele avond cadeautjes uitpakken en je misselijk eten aan pepernoten en chocolade. Ik probeer altijd een paar weken van tevoren met mijn surprise te beginnen, maar voordat ik het weet is het alweer eind november. Ik heb inmiddels al wel bedacht wat ik ga maken (dat hou ik natuurlijk nog even geheim), nu alleen nog uitvoeren. Voor iedereen die ook Sinterklaas viert en net zoals mij ook nog aan de knutsel moet, heb ik 10 last minute surprise ideeƫn verzameld. Dan hoef je het alleen nog maar uit te voeren ;).

  Meer van Femkeblogt:

  5 supersnelle sinterklaas surprises

  diy maak je eigen tonyrs chocoladewikkel

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Geld Verdienen met bloggen

Bekijk alle middelen

In de spotlights

Uw artikel in de spotlights?

Wie kunt u volgen

Meer bloggers

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.