BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Iqlars heeft een artikel gedeeld in zakelijkeblogs
  een jaar geleden

  10 tips voor het organiseren van een evenement

  10 tips voor het organiseren van een evenement

  De kans hebben om een evenement te organiseren op een externe locatie, dat is lang niet voor iedereen weggelegd. Een goed evenement en een goede locatie doen wonderen voor je evenement, maar waar moet je nu allemaal op letten bij het organiseren van een evenement op een externe locatie? Wat kun jij doen om ervoor te zorgen dat je evenement een daverend succes wordt. Dat leg ik je uit in deze blog, doormiddel van twee tips.

  De geografische locatie

  Een van de belangrijkste factoren voor het aantal mensen dat uiteindelijk op je evenement afkomt is de afstand tot de evenementenlocatie. Een goede evenementenlocatie is bereikbaar voor iedereen. Ga dus niet voor een locatie waarvoor mensen enorm ver moeten rijden. Dat zorgt er namelijk voor dat het aantal mensen dat op je evenement komt in principe altijd tegenvalt.

  Beeld en geluid

  Een tweede zeer belangrijke factor bij het organiseren van een evenement op een externe congreslocatie is de mate waarin de locatie kan voorzien in beeld & geluid. Zelfs het beste en meest uitgebreide congrescentrum kan mogelijk niet zomaar voorzien in al jouw beeld en geluid wensen. Hierdoor is het van belang dat je inzichtelijk maakt wat jouw wensen zijn en deze zo duidelijk mogelijk bespreekt met de evenementenlocatie.

  Succes!

  Ik wens je ontzettend veel succes bij het organiseren van een evenement op een externe locatie en weet zeker dat het met de tips in deze blogs sowieso moet lukken.
  Meer van Iqlars:

  de kunst van het organiseren van een evenement

  drie tips voor het ontwikkelen van een nieuw product

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.