BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Fabiangijze heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  11 maanden geleden

  19 jaar geworden en de voorrondes van het beste brein

  19 jaar geworden en de voorrondes van het beste brein

  Ja, dan ben ik toch ineens weer een jaartje ouder. Helaas nog geen 21 maar die is al aardig in zicht. Dat is eigenlijk de enigste leeftijd waar ik naar uitkijk. Het is voor tv/acteer werk gewoon een betere leeftijd. Voor die tijd wil ik ook zo veel mogelijk ervaring op doen, zodat ik vanaf dan door kan knallen. Goed, dat duurt nog wel even. Voorlopig ben ik nog maar een dagje 19 jaar oud.


  Dat ik dit nu hier deel is eigenlijk wel een wonder. Normaal zwijg ik hier altijd liever over. Al helemaal online. Persoonlijk vind ik het nooit zo belangrijk om van de daken af te schreeuwen. Gezellig met de familie is voor mij al genoeg. Gewoon de mensen die al voor het Facebook berichtje weten dat je jarig ben. Ik schaam mij zeker. Iet voor mijn leeftijd, maar in mijn ogen is en blijf het maar een getalletje. Een getalletje wat ik als kind al vroeg tegen wilde gaan. Ik was het nooit zo met andere mensen eens die mij wilde vertellen wanneer ik pas volwassen was. Vaak had ik al veel meegemaakt/gezien dan hun en kon ik veel helder nadenken. Dat is in ieder geval dan ook de rede dat ik dit pas na mijn verjaardag online zet.......

  Meer van Fabiangijze:

  wat ben ik blij met mijn vrijheid

  mijn allereerste casting fotoshoot heden

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.