BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Fabiangijze heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  een jaar geleden

  2016 je was me er eentje heden

  2016 je was me er eentje heden

  Ja, dan is dit gewoon ineens de een na laatste blog post van 2016. Net als elk jaar kan ik weer hard op zeggen, wat een jaar was dit. Ook dit jaar zeg ik het geheel terecht, want wat was het een jaar. Noem het lekker cliché, maar ik ga zeker even terug blikken op dit jaar. Dit jaar zat echt vol met hele mooi, leuke en negatieve dingen. Al geld dat laatste niet geheel in mijn leven, maar daar kom ik zo op terug.


  2016 begon voor mij zonder familie en in het buitenland. Mijn 2016 starten in een sneeuwloze Zwitserland met mijn ex vriendin en haar gezin. Het startte ook met een gevoel wat ik persoonlijk nooit had gevoeld. Het startte met heimwee en een traan. Wat ik in Nederland nog, maar half besefte was in Zwitserland mij duidelijk geworden. Deze dagen ben je bij de mensen waar je van hou en bij de mensen die het moeilijk hebben. Ja, ik was bij mijn geliefde, maar er speelde op dat moment zoveel en de mensen thuis hadden het zwaar. 2015 sloot ik af door middel van een grote geheim te vertellen wat niemand nog wist en 2016 begon ik met een nieuwe grootte leugen.

  In 2016 besloot ik in januari al gelijk iets moeilijks te doen. Ik besloot een fotosessie te houden over de mooie momenten met mijn vader. Iets wat ik nog niet eerder had gedaan. Sterker nog ik wilde foto’s van ons samen niet eens meer zien. Toch kon ik mij ook wel bedenken dat er zeker ook mooie momenten zijn die ik met die man deel. In mijn ogen is het niet mijn vader, maar gewoon een oude vriend waar het contact mee is verwaterd. Met die blik begon ik te zoeken naar foto’s en herinneringen. Een paar uur later had ik in eens een blog post klaar staan en leerde mijn lezers iemand kennen waar ik van heb gehouden, maar waar ik ook zoveel haat neigingen heb voor gevoeld.

  Meer van Fabiangijze:

  19 jaar geworden en de voorrondes van het beste brein

  wat ben ik blij met mijn vrijheid

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.