BesteBloggers

Blogger

Lauranoella

Http://lauranoella.be/ -> Op deze blog vind je wekelijks updates over beauty, fashion & lifestyle.

2 volgers — 1 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Lauranoella heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  een jaar geleden

  2017

  2017

  Een beetje te laat maar toch nog een heel gelukkig nieuwjaar voor iedereen! Ik wens iedereen het allermooiste toe en de zin om er elke dag naar op zoek te gaan. Dat al jullie wildste dromen mogen uitkomen in 2017 en jullie ook intens kunnen genieten van de kleine, simpele dingen in het leven. Deze post is even een hele brok positiviteit om 2017 goed te beginnen!


  Ik ben 2016 goed geëindigd en zal 2017 ook meteen goed beginnen, want sinds vorige week weet ik dat ik op 16januari mag beginnen met een nieuwe job! Het is een voltijdse baan met kans op een vast contract bij een heel fijn en groeiend bedrijf. Alles waar ik op hoopte sinds ik enkele maanden geleden ben begonnen met zoeken.


  Het is een mooie stap wat de toekomst betreft en hierdoor kunnen ik en mijn vriend ons beginnen voorbereiden op nog een volgend stapje, samen. We hopen om in de zomer van 2018 te gaan samenwonen. Een anderhalfjaartje dus nog. Het lijkt nog zo ver weg, maar ik weet zeker dat het héél snel zover zal zijn en ik kijk er ontzettend naar uit! Een eigen plekje dat we dan “onze thuis” kunnen noemen. Ik kijk uit naar het zelf kunnen koken en schoonmaken van ons eigen stekje en helemaal naar het zelf inrichten!


  Zoals vele anderen heb ook ik enkele goede voornemens voor 2017:


  ♥ Als eerste natuurlijk met de volle 100% mij inzetten voor mijn nieuwe baan.


  ♥ Ook zou ik graag dit jaar erg spaarzaam zijn en veel van mijn verdiende centjes elke maand trouw opzij zetten.


  ♥ Iets minder spaarzaam maar toch ook nodig, is dat ik dit jaar een eigen autootje koop. Ik mag de eerste maanden de auto van mijn ouders gebruiken (dankje mama en papa!) maar het is vanzelfsprekend dat ik uiteindelijk zelf een auto koop als ik genoeg gespaard heb.


  ♥ Ik wil natuurlijk nog lekker verder doen met mijn blog! Ik haal nog steeds enorm veel plezier uit het bloggen en hier wil ik graag verder mee gaan.


  ♥ Blijven werken aan mijn relatie met mijn lieve vriend. Die gaat op dit moment natuurlijk heel goed! Maar ik probeer dit niet als ‘vanzelf’ te nemen en wil hier blijven aan werken om samen te groeien en veel leuke herinneringen te maken samen. Hetzelfde wil ook met mijn vriendinnen, om vaker samen te kunnen afspreken. (Beter plannen en organiseren hoort daar dan natuurlijk ook bij)


  ♥ En het laatste klinkt heel cliché, maar toch, werken aan mijn conditie staat ook op mijn lijstje!


  Heb jij ook goede voornemens?


  Liefs, Laura 

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.