BesteBloggers

Blogger

LaLog

lalog.nl

Een mama-lifestyle blog met een dikke knipoog! Over kokos in je haar smeren, mama zijn, interieur, lifestyle en meer!

Breda

59 volgers — 57 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • LaLog heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  4 maanden geleden

  3 jaar en naar het consultatiebureau

  3 jaar en naar het consultatiebureau

  Het consultatiebureau. Ik weet het allemaal zo net nog niet. In de stad waar we voorheen woonden hebben we -op z’n zachts gezegd- echt geen goede ervaringen opgedaan maar in het dorp waar we nu zo’n anderhalf jaar geleden naar verhuisd zijn wordt er een stuk fijner met de kindjes en papa’s en mama’s omgegaan. Maar toch: echt fan ben ik niet. En nu moeten weer. Pfff. Iets met een ogentest.


  Ogentest?!

  Ik belde nog of het verplicht was toen de afspraak in mijn mailbox verscheen. Nee, het is geen verplichte afspraak maar wel een belangrijke en er werd toch echt wel geadviseerd om hier naartoe te gaan, kreeg ik als antwoord. Ja, en nu? Het kan natuurlijk geen kwaad om te gaan, maar er moest dan weer een vragenlijst ingevuld worden over Noor haar gedrag en ze moest van te voren deze pagina’s “leren”. Okeee, Ze is pas 3! Drie! Ik heb het haar lekker laten kleuren. Zo heeft ze toch gezien 😉

  Noor wordt dan ook weer gewogen en gemeten. Ook zoiets. Er is ooit gezegd bij het consultatiebureau dat Noor “wel mollig is he”. Dat schoot verkeerd bij mij. Ze was pas twee jaar. Doe ‘ns normaal! En ja, in die shitty groeicurve zat ze een beetje (echt een beetje!) meer naar boven dan een “gemiddeld” kind, maar mollig? Really? Tsssk. Ze is gewoon een lekker kind. Ze beweegt veel, is gek op fruit en boterhammen. Ze eet graag en goed en daar ben ik alleen maar blij mee. Doorgaans hebben wij niet eens snoep in huis! Inmiddels is Noor meer de lengte in gegaan en is haar BMI gedaald. Prima, maar zo niet, dan niet hoor. Als ze maar gezond en gelukkig is.

  Goh, ik heb echt zin in die komende afspraak ja… I’ll keep you posted!

  Meer van LaLog:

  eindelijk een nieuwe bril

  shoplog zeeman. zoveel leuks

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.