BesteBloggers

Blogger

LaLog

lalog.nl

Een mama-lifestyle blog met een dikke knipoog! Over kokos in je haar smeren, mama zijn, interieur, lifestyle en meer!

Breda

60 volgers — 57 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • LaLog heeft een artikel gedeeld in woonblogs
  11 maanden geleden

  3x tijdloze diy woonideeen

  3x tijdloze diy woonideeen

  Ondanks dat mijn interieur sinds twee jaar met speelgoed besmeurd is, ben ik er nog steeds altijd mee bezig om het gezellig te maken! Ik hou ervan om creatief bezig te zijn met accessoires en ben altijd op zoek naar leuke woonideeën. Deze keer deel ik drie woontips uit mijn eigen woonkamer. Kijk mee naar deze super simpele en tijdloze tips!


  1. Glazen potjes en flessen  Ik gooi niet vaak een glazen potje weg want ik gebruik het echt overal voor: als thee lichtje tot mascara en oogpotlood houder! In de badkamer staat er dus ook één ja, haha. Maar op het potje hierboven zette ik houten knijpers en klemde daar leuke herinneringen tussen: de gelukspoppetjes van onze bruiloft, een lief briefje van een collega en een kaartje van mijn BBB-groep. In het potje zit een schelp uit Aruba, een kaneelstokje en andere frutsels. Super leuk en persoonlijk om zo’n potje te maken. Kijk mee op lalog.nl voor meer tips! 


  Meer van LaLog:

  uit je comfort zone gaan. ik deed het

  supplementen werkt het echt

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.