BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Mellaah heeft een artikel gedeeld in Foodblogs
  2 maanden geleden

  Aan de slag met lekkere recepten met puur pascale 2

  aan de slag met lekkere recepten met puur pascale 2

  Ik review graag boeken: vooral met recepten erin ik raak dan serieus geïnspireerd en ga er dan mee aan de slag. Laatst kreeg ik een mailtje van mijn PR-bureau of ik een boek van Puur Pascale uit wilde proberen. Nou heb ik het eerste deel vaker voorbij zien komen, waardoor ik het boek eigenlijk al wilde hebben. Nou heeft Pascale Naessens een tweede deel uitgebracht en die neem ik graag met jullie door.

  Meer van Mellaah:

  waarom jouw goede voornemens nog niet werken

  zo ga je goed georganiseerd het nieuwe jaar in

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.