BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Kopenaccu heeft een artikel gedeeld
  5 maanden geleden

  Accu asus k53s goedkope online

  accu asus k53s goedkope online

  We leven in een tijdperk van echt prachtige Windows laptops. Microsoft Surface, Dell XPS, HP Spectre en Lenovo ThinkPad zijn slechts enkele van de modellen dat de lente voor de geest, maar zowat elke bovenlaag fabrikant heeft een premium-model om te concurreren in de ultra stijlvolle, ultra-draagbare markt gericht.

  Accu Asus k53j

  de meest sexy machines hebben verzameld onder de paraplu van de ZenBook sinds 2011, en een van de nieuwste modellen, synchroniseerde de ZenBook 3 Deluxe UX490UA, beweert, in niet mis te verstane bewoordingen, een verbetering ten opzichte van perfectie. De product-naam niet precies roll off de tong, maar Asus posities, deze opvallende 14 in PC als "een ongeëvenaarde combinatie van kracht en schoonheid", en na het doorbrengen van de laatste paar weken kennismaking, zijn we klaar om onze gedachten te delen.


  Geprijsd vanaf £1.200, krijgt de UX490UA af naar een positieve start door te kijken elk beetje zo duur zijn als het is. ASUS van all-metaal unibody aluminiumlegering chassis voelt goed-bewerkte en vrijwel naadloze, terwijl de handtekening gesponnen-metal finish op het deksel blijft bieden een hoogwaardige afwerking.


  Het doel is om voorbijgangers niet te verwarren met de Accu Asus k53s als gewoon een andere laptop, en te dien einde Asus implementeert gouden hoogtepunten langs het chassis afgeschuinde randen. Raak niet in paniek - het effect ziet er opzichtig in de officiële product shots, maar het is veel subtieler in persoon en coördineert mooi met de Asus-logo op het deksel en de goudkleurige belettering sieren de backlit toetsdoppen uit.


  Het is een mooie beetje kit, zij gevoelig voor vingerafdrukken, en het komt in kwarts grijs als royal blue is niet uw ding. Die voldoen aan onze verwachtingen van een premie moderne laptop, het is ook belachelijk dun, het meten van een haar onder 13mm op het dikste punt en ondanks een 14 in huisvesting scherm, de Accu Asus k53 series is een vergelijkbare grootte meeste 13.3 in systemen hoffelijkheid van petite, 7.5 mm randen. Ze komen niet veel dunner beeldscherm mogelijk dan dit en een gewicht van 1,2 kg maakt het moeiteloos om mee te nemen.


  ASUS heeft de 14 in vormfactor tot een tee, maar wanneer u voorbij de aanvankelijke allure, de Accu Asus k53sc aantoonbaar een killer feature ontbreekt is om het te onderscheiden van de concurrentie. Het is een teken des tijds dat een laptop zo mooi zijn als dit kan worden beschouwd als gewone, maar terwijl anderen zijn duwen digitale pennen, gezichtsherkenning, converteerbare vormfactoren, fanless ontwerpen en meer dan 10 uur levensduur van de batterij, de UX490UA relatief lijkt verdoven.


  Aan de andere kant, als u liever uw laptop zaken eenvoudig te houden, is de Accu Asus k53sdmachine uitgerust met de essentie die je verwachten zou, waaronder een Intel Core i5-7200U-processor, 8GB geheugen, 256GB SSD en een full-HD IPS beeldscherm omhuld met een laagje 0.6mm Corning Gorilla Glas 5 voor extra taaiheid. Nodig een beetje extra oomph? Er is een Core i7 variant met 16GB geheugen en een 512GB SSD, maar zei upgrades duwen de prijs tot £1600.


  Accu Asus k53sj heeft kenmerken van een zeer goede laptop, maar er zijn dat een paar mogelijkheden peuteren zich bewust zijn van. Het toetsenbord is bevredigend te gebruiken, met een goede hoeveelheid belangrijke reis- en zelfs achtergrondverlichting, maar Asus heeft gekozen om de power-knop in de rechterbovenhoek, waar je zou verwachten te vinden verwijderen, dus wees niet verbaasd als u per ongeluk stand-bymodus van tijd tot tijd. Ook de precisie-trackpad is groot en responsieve maar onnodig gestaan door een ingesloten vingerafdruklezer die elders konden worden gebracht, en hoewel het glanzende scherm kijkt als het bedelen te worden aangeraakt, Asus een touchscreen in alle niet inbegrepen UX490UA model.
  Connectiviteit kan een knelpunt op machines zo dun als dit, maar de ZenBook is redelijk goed gevulde met ingebouwde Wireless-AC en Bluetooth 4.1, een koptelefoonaansluiting en een trio van USB 3.1 Type-C. Twee van de drie USB-poorten ondersteunen Thunderbolt 3, rekening houdend met de laptop om te rijden een paar van high-res schermen, en hoewel één poort wordt gebruikt voor het opladen via de meegeleverde 60W levering, er is ruimte voor een paar van randapparatuur.


  ASUS bevat USB Type-C adapters voor beide Type-A en HDMI connectiviteit, helpen de overgang op de nieuwere interface, en de laptop is grotendeels vrij van bloatware, met McAfee LiveSafe en een paar Asus nut wordt de enige toevoegingen aan een anderszins schoon installeren van Windows 10. Verrassend, de geïntegreerde vier-weg luidsprekersysteem een echte punch verpakkingen, maar terwijl de audio kwaliteit is goed, de lage VGA-webcam is teleurstellend. De pertinente vragen, we vinden, al dan niet een zo slank laptop kan leveren in termen van lage ruis en lange levensduur. Let's get sommige antwoorden.

  http://meinonline.at/blogs/1018408/9332/accu-asus-k53j-laptop-topkwalite


  http://worldfaceonline.com/blogs/view/150


  http://www.nellanotizia.net/scheda_it_59866_Accu-Asus-k53sc-5200mAh-Goedko_1.html  Meer van Kopenaccu:

  laptop accu voor asus x750ja

  laptop accu voor asus h100taf betere online

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.