BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Kopenaccu heeft een artikel gedeeld
  12 maanden geleden

  Accu laptop voor asus f550ld online goedkoopste

  accu laptop voor asus f550ld online goedkoopste

  Er is veel gepraat over laptops afnemen geheel op dit moment, maar die opknoping op het middelpunt van de belangstelling nu zijn klein en zeer draagbaar. De Accu Asus f550ld lijkt te denken dat er nog een beroep doen op een oudere stijl van laptop. Het heeft overvloed van bevoegdheid, genoeg om op te treden als een desktop vervangende PC voor velen, maar heeft ook een mooie design en een hint van portabiliteit. Het is een echte alleskunner. Echter al niet elk aspect van het helemaal goed behandeld, het hakken met een paar kwesties die niet zo gemakkelijk te aanvaarden op de prijs.


  Kleine ontwerp tweaks die specifiek zijn voor Asus stijl bevatten de circulaire finish op het deksel en de circulaire rangschikking van stippen geborsteld aan de binnenkant van de UX501. De flitsende elementen zijn gematigd. Dit voelt als een laptop die gebruikte 80 procent thuis moet of op het werk, en 20 procent voor onderweg. Hoewel het niet een gigantische werkstation, het heeft nog steeds wat gewicht aan, en is twee keer zo zwaar als het soort laptops voor echte zwervende gebruik bedoeld. Het 2.27kg weegt en 21 mm dik. De dikte is geen probleem, maar het gewicht zou kunnen zijn, aansprakelijk te worden een beetje van een schouder-pijn na een paar uur, tenzij u gewend zijn te sjouwen rond zware spullen. Wordt een 15 in laptop is het ook waarschijnlijk een heleboel schouder zakken vullen.


  Het ontwerp heeft een 'premium'-gevoeligheid, maar niet dat dynamische. Het komt over als een stijve mijt. Het echter wijzigingen aanbrengen voor de versie van de UX501 we vorig jaar, zagen door het opnemen van een USB-C, Thunderbolt-aansluiting. Dat is snel het nietje connector van mobiele apparaten, van kracht ter vervanging van de microUSB-aansluitingen die de meesten van ons hebben jarenlang gebruikt.


  Het toetsenbord is aan de taak, hoewel. Niet alleen maakt het gebruik van full-size toetsen voor de belangrijkste gebied, zoals je verwachten zou, heeft ook een volledige numerieke pad. Deze toetsen zijn ietsje afgeslankte, maar dit is een belangrijk onderdeel van het maken van de Accu Asus f550ldv 'voelen'. Een full-size numberpad kan uw positie verschuiven, zodat u niet meer in het centrum van de laptop werkt bent, maar hier onderweg is klein genoeg om niet te worden een probleem.


  Een van de elementen van de hardware die gaat enigszins excuus voor de hoge prijs van de UX501 is de schermresolutie. Dit is een '4 K' laptop, met een schermresolutie van 3840 x 2160 pixels. Tenzij je een seriële laptop upgrader's it gonna worden veel scherper dan een laptop die u in het verleden heb bezeten. Net als bijna alle laptops van deze specificatie gebruikt het een IPS LCD-paneel, dat u goede kijkhoeken garandeert.


  Volledig scherm lamineren hoger-end tabletten gebruiken om dit te voorkomen, dat is waar de aanraking- en display lagen worden gesmolten. Dientengevolge, de Accu Asus f550ln kijkt goed in dim kamers, maar verliest veel van de impact ervan in heldere ones. En met een reflecterend oppervlak aan de boot (die is duidelijk aangetoond hieronder), is het niet te goed voor buitenshuis gebruik helemaal. Dit is niet geholpen door de pas aanvaardbaar maximale helderheid van 253cd/m2. Het display is veel minder van winnaar in persoon dan het klinkt op papier.


  Dit is een groot GPU voor degenen die graag om het spel af en toe, maar wil niet handel weg kijkt en een extra £300 of zo voor een laptop met de top-end GTX 980M.


  Een heleboel recente games wordt zeer goed uitgevoerd op 1080p bij mid-high instellingen met deze kaart. Alleen undemanding spellen spelen op de Accu Asus f550lnv de "native" resolutie zal worden uitgevoerd, maar we zijn nog aan een mobiele GPU die kan echt riem uit hoogste titels op 4K. Dief spelen, bijvoorbeeld het erin slaagt een speelbare 27fps op 1080p met maxed-out visuals. U zult waarschijnlijk gewoon willen chip een paar elementen naar verschuiven het gemiddelde comfortabel meer dan 30 fps. Alien Isolation is zeer speelbaar maxed-out op 1080p, met een gemiddelde van 51fps.


  accu voor Asus F550WE


  Accu Asus Laptop: http://www.kopenaccu.com/asus.html


  Wanneer gaming, krijgt de UX501 niet te lawaaierig. Echter, de CPU-ventilator gebruikt wanneer het systeem gebruikt wordt hoeft een vreemd afleidende Toon. Het klinken bijna niet als een fan, maar de snorrende van de platen van een bijzonder luide harde schijf, iets wat de laptop niet hebben. Terwijl zeer rustig, wellicht sommigen van u storend bij het werken in rustige kamers. We hebben, en het geluid van een licht luidruchtiger, maar meer conventionele fan liever. Het is het gebrek aan overeenstemming van het lawaai dat op je zenuwen krijgt.


  De Asu ZenBook Pro UX501 is een laptop die er goed op papier uitziet, als u niet bent uitgeschakeld door zijn prijs. Het heeft overvloed van macht, kwalitatief hoogwaardige bouwen en een ultra hoge resolutiescherm gepaard gaan met een touchscreen. En het kan zelfs spelen. Het is alles wat die veel mensen in een laptop willen. Echter, een paar weinig peuteren zwijgen op vanuit zijnde van de MacBook Pro 15 en Dell XPS 15 moordenaar u misschien de hoop voor. Eerst, van het scherm gedateerd het platform beperkt het effect van de hoge resolutie in de meeste omgevingen. Het is ongelooflijk Weerspiegelend op twee verschillende niveaus. Dat de CPU fan een beetje irritant is en het touchpad erg luid zijn zeer kleine punten, maar gecombineerd met het scherm probleem merk voor een laptop niet helemaal omhoog daar met het allerbeste. Je kunt veroorloven om kieskeurig wanneer u dit veel geld te besteden hebt. 

  http://kopenaccu.iblog.co.za/2017/05/15/accu-laptop-voor-asus-f550lc-online/


  Meer van Kopenaccu:

  asus k450ldv laptop accu

  laptop accu voor asus x750ja

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.