BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Mellaah heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  een jaar geleden

  Al nagedacht over moederdag cadeautjes ik heb een idee..

  al nagedacht over moederdag cadeautjes ik heb een idee..

  Bedank jij je moeder ieder jaar met wat leuks? Laatst kreeg ik een leuk mailtje van een bedrijf, waarvan ik weer wat mocht leuks uitzoeken. Ik had paar keer eerder een samenwerking gehad met het bedrijf Radbag, waar ik de leukste gadgets had uitgezocht. Dus.. ik zocht weer een aantal toffe items uit, die ik aan mijn moeder ga geven.


  Hoe het normaal gaat..


  Zelf kijk ik altijd op het laatste moment voor een cadeautje, oeps. Meestal kom ik dan ook thuis met sowieso een bloemetje en iets wat ik misschien niet zou willen geven. Althans, het gaat natuurlijk om het idee.. en moeders zijn meestal al blij met iets kleins. Zo was mijn moeder altijd super trots op de tekeningen die ik vroeger maakte (zag er natuurlijk niet uit..) maar daar ging het niet om, het gaat echt om het ‘idee’.


  Door Radbag kreeg ik weer een kans om een paar toffe items uit te zoeken. Nou laat ik natuurlijk niet mijn moeders cadeautjes al hieronder zien.. dat zal niet eerlijk zijn! Ook omdat ze mijn blog volgt. Dus sorry mam, ik geef een impressie aan mijn volgers. Maar Radbag heeft natuurlijk meerdere toffe items in hun assortiment.


  Het duurt natuurlijk eventjes.. 14 mei is het moederdag. Maar je kunt er maar beter vroeg mee zijn! Ook omdat de prijzen straks omhoog gaan, en de producten die ze verkopen meestal al uitverkocht zijn. Met Radbag heb je binnen een paar dagen je items al in huis. En vandaag laat ik mijn items zien:

  Meer van Mellaah:

  waarom je meer water moet drinken review evian limited edition

  je haar herstellen met de nieuwe lijn van guhl

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.