BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Upstreammag heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  9 maanden geleden

  Alix whats in a name

  alix whats in a name

  Al sinds dat ik me kan herinneren houd ik lijstjes bij van potentiƫle babynamen. Het begon ooit met de naam Rosalie. Ik had een klein popje en ik vond dat echt op een Rosalie lijken. Ik heb geen idee waarom, maar ik vond dat zo'n mooie naam. Nu niet meer. Vreselijk! Veel te deftig. Maar wat vind ik dan wel mooi? Wat past wel bij ons gezinnetje? En vooral wat past bij ons babytje?


  Allemaal vragen die wij ons in de afgelopen maanden hebben gesteld. Soms wel 10 keer op een dag. Toen wij vorig jaar zomer de stap maakte om "te beginnen aan kinderen", voor zo ver je dat in de hand hebt, fantaseerde we over een babytje van ons samen. Zou dit een jongen zijn of juist een meisje? Hoe zou hij / zij er dan uit gaan zien? Wiens karaktereigenschappen zou hij / zij voornamelijk overnemen? Je ziet, een heleboel vragen. Weinig antwoorden.

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.