BesteBloggers

Blogger

BeautyGlow

Blogger die gek is op haar dochter Liz en op beauty! Op BeautyGlow vindt je dan ook veel baby en beauty artikelen!

Leiden

12 volgers — 9 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • BeautyGlow heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  4 maanden geleden

  Babyglow kruipen

  babyglow kruipen

  Het clich├ę is echt waar: de ontwikkeling van je kindje gaat zo ontzettend snel. Over iets meer dan een maand word Liz alweer een jaar. Het lijkt wel vorige week dat ze geboren is. De tijd vliegt en Liz maakt in haar ontwikkeling ook echt sprongen. Ze kan nu ook al kruipen.


   

  Eerst tijgerde Liz vooral de kamer rond. Ze kwam overal waar ze wilde zijn, maar kruipen deed ze niet. Daar is nu verandering in gekomen. Sinds afgelopen donderdag kruipt ze heel de kamer door. Als me ik me verstop, komt ze naar me toe gekropen om te zoeken. En als ik even ergens heen loop, kruipt ze me achterna. Dat ziet er echt heel schattig uit.

  Meer van BeautyGlow:

  miss sporty matte oogschaduw monos

  mijn sportdagboek nr. 34

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Geld Verdienen met bloggen

Bekijk alle middelen

In de spotlights

Uw artikel in de spotlights?

Wie kunt u volgen

Meer bloggers

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.