BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Littleluna heeft een artikel gedeeld in Fashionblogs
  een jaar geleden

  Bambi all the way

  bambi all the way

  Helemaal blij met m’n nieuwe schattige pyama van Disney gekocht bij de Primark ^^ En ik vind het bijna te gierig om dit te zeggen, maar ik heb hem voor maar 4 euro. De sokken zag ik toevallig liggen, gedumpt door een andere klant in zo’n schaal met elastieken als je in de rij voor de kassa staat, zo vind ik meestal wel de leukste dingen eigenlijk. Alleen is het wel rot als het je maat niet is, en als je het dan probeert te zoeken in de winkel is het nergens. Maar dit keer had ik geluk, de sokken waren de goede maat en afgeprijsd voor maar 1 euro! Ja dan kan ik zoiets schattigs niet laten liggen.


  De pyamablouse is een ander verhaal. Eigenlijk verkochten ze die compleet met een broek erbij voor 13 euro, maar ik hou er niet zo van om met een broek aan te slapen, dus ik wilde de pyama expres in een te grote maat kopen en dan alleen de blouse dragen die dan lang genoeg is om over m’n kontje te vallen. Maar die dag zat het geluk mee ofzo want er hing serieus een blouse is maatje 42 zonder broek en dus afgeprijsd voor maar 3 euro omdat de broek miste! Ja dan is die van mij natuurlijk. En zo kwam ik aan een pyama look voor maar 4 euro haha, alsof de Primark nog niet goedkoop genoeg voor me was.

  Bekijk de rest van de foto's op mijn blog ^^

  Meer van Littleluna:

  drawing process dotting a cat

  diy romantic fairylights polaroid photos

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.