BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Lizette heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  een jaar geleden

  Banaantjes in je oren

  banaantjes in je oren

  De eerste keer dat ik op de crèche mijn beklag deed over het slechte luisteren van onze oudste, zei een van de juffies: “Ja, ze heeft banaantjes in haar oren”. Ik moest even verontwaardigd slikken, want ik mag dat uiteraard zelf wél over mijn kind zeggen, maar een ander niet. Ik vond het zo onaardig klinken. Ik heb er ook een heel suf beeld bij van Ernie met een banaan uit zijn oor… Onze dochter is overigens dol op bananen. Beetje jammer alleen dat ze zich ook als een eigenwijze snotaap gedraagt.

  Meer van Lizette:

  wel klappen mam

  product review familieplanner

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.