BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Lizette heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  12 maanden geleden

  Banaantjes in je oren

  banaantjes in je oren

  De eerste keer dat ik op de crèche mijn beklag deed over het slechte luisteren van onze oudste, zei een van de juffies: “Ja, ze heeft banaantjes in haar oren”. Ik moest even verontwaardigd slikken, want ik mag dat uiteraard zelf wél over mijn kind zeggen, maar een ander niet. Ik vond het zo onaardig klinken. Ik heb er ook een heel suf beeld bij van Ernie met een banaan uit zijn oor… Onze dochter is overigens dol op bananen. Beetje jammer alleen dat ze zich ook als een eigenwijze snotaap gedraagt.

  Meer van Lizette:

  wel klappen mam

  product review familieplanner

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Geld Verdienen met bloggen

Bekijk alle middelen

In de spotlights

Uw artikel in de spotlights?

Wie kunt u volgen

Meer bloggers

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.