BesteBloggers

Blogger

Charlotte

charlottebax.nl cherrycharlie.nl

Muziek & business blogger @ charlottebax.nl // DIY & lifestyle blogger @ cherrycharlie.nl

Enschede

16 volgers — 4 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Charlotte heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  11 maanden geleden

  Behind the scenes

  behind the scenes

  Hey lieve lezers,


  Het leek me wel leuk om jullie eens een kleine sneak peek achter de schermen te geven! Jullie zien af en toe een artikel verschijnen, en van alles op Facebook en Twitter, maar natuurlijk gebeurt er van alles voordat jullie dat allemaal kant en klaar op je bordje krijgen. Vandaag laat ik zien wat er allemaal gebeurt in mijn hoofd en achter de computer.


  Brainstormen & bloggen

  Een tijdje na de aanschaf mijn GreenNote, ben ik overgestapt op het grote broertje: GreenBook, met uitneembare pagina’s, lijntjes, hokjes, you name it. Eens in de zoveel tijd doe ik een braindump van alles wat te maken heeft met eten, wandelen, tuinieren en DIY projecten die passen binnen het hokje “Hobbit lifestyle”.


  Aan het begin van de week kies ik waar ik over ga bloggen, en dan heb ik een paar dagen de tijd om lekker boodschapjes te doen, het project te knutselen, er foto’s van te maken en er iets leuks over te schrijven.


  [...]  Meer van Charlotte:

  super epic quintuple chocolate cupcakes

  de mooiste thee voor echte theeleuten

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.