BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Imagesoflife heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  6 dagen geleden

  Burn out searching for the hows and whys

  burn out searching for the hows and whys

  Als je ’s nachts in je bed choreografieen ligt te maken voor je lessen van de volgende dag, omdat je overdag geen tijd hebt gehad, dan gaat er iets niet goed. Dat besef ik nu. ’s Nachts moet je slapen. Ik vond slapen altijd zonde van mijn tijd en deed er dus alles aan om mijn welverdiende nachtrust te saboteren. En als ik toch wakker lig, dan kan ik mezelf net zo goed nuttig maken, dat spaart weer een hoop tijd uit voor overdag. (...)  Meer van Imagesoflife:

  burn out part iii. when the going gets tough

  burned out burned up burned down part 2

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.