BesteBloggers

Blogger

LaLog

lalog.nl

Een mama-lifestyle blog met een dikke knipoog! Over kokos in je haar smeren, mama zijn, interieur, lifestyle en meer!

Breda

59 volgers — 57 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • LaLog heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  7 maanden geleden

  Caravan ongemakken

  caravan ongemakken

  Een keiharde “BAM” met meteen daaropvolgend paniekerig gehuil haalde mij de eerste nacht in de caravan ruw uit mijn slaap. OMG! Er is er één uit het stapelbed gevallen, ging het meteen door mijn hoofd. En niet alleen door mijn hoofd want ik schreeuwde het ook door die hele caravan heen. Was het Lotje? Nee toch?! Niet Lot vanaf het bovenste bed!

  Lot is één jaar en lag in zo’n speciaal tentje dat we helemaal vast gemaakt hadden aan het bovenste bed want Noor van (toen nog geen) drie jaar bovenin vonden we ook geen succes. Was Lot met het hele tentje en al naar beneden gekomen? Ze huilden allebei en mijn hart bonkte in mijn keel. In het pikkedonker klauterde ik pijlsnel over Wim heen terwijl ik op de tast probeerde te ontdekken waar ik nou eigenlijk was. De kledingkast. Fout. Struikelend en stotend bereikte ik de schuifwand van het stapelbed-gedeelte. Ondertussen klikte Wim een lamp aan en stond ook in no-time achter me. Hij lispelde valse leuzen als “Rustig nou, maar.” en “Geen paniek.” Whaha, rustig?! Geen paniek?! Alles behalve dat!


  Wie? Wat? Waar?
  Lees snel mee op de blog!

  Meer van LaLog:

  eindelijk een nieuwe bril

  shoplog zeeman. zoveel leuks

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.