BesteBloggers

Blogger

Debbythechocoholic

Chocolade is mijn guilty pleasure, yoga en POP Pilates zijn mijn passies. Mijn doel? Jou inspireren en motiveren!

Belgie

4 volgers — 0 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Debbythechocoholic heeft een artikel gedeeld in Sportblogs
  4 maanden geleden

  Certified yoga instructor

  certified yoga instructor

  Afgelopen week was heel speciaal voor mij, er gebeurde zoveel positieve dingen en dat had zijn effect op mijn humeur. Ik liep rond met een brede glimlach, zeker toen ik donderdag het nieuws vernam dat ik geslaagd ben voor mijn examen Yoga Instructor. Ik mag mezelf officieel een Certified Yoga Instructor noemen!! Je kan je wel inbeelden dat ik mega blij was én dat ik een vreugdedansje deed.

  Meer van Debbythechocoholic:

  nutella cupcakes 12 stuks

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.