BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Gerardkempers heeft een artikel gedeeld in Sportblogs
  een jaar geleden

  Conditie verbeteren in een gezellige persoonlijke sportschool

  conditie verbeteren in een gezellige persoonlijke sportschool

  Sporten, bewegen en gezond leven is hot en dat is niet voor niets. In toenemende mate lijkt onze gezondheid achteruit te gaan, doordat we te weinig bewegen en ongezond eten. Met de auto naar je werk is vaak een stuk sneller dan met de fiets en een lekkere gemakkelijk hap is meestal niet het meest gezond. Door die twee dingen zal je persoonlijke conditie er niet beter op worden. Conditie verbeteren is één van de kleine en gemakkelijke dingen die je onder begeleiding snel op kunt bouwen en ook vast kan houden. Regelmatig bewegen houdt het hart en bloedvaten in conditie en verlaagt de bloeddruk. Een goede conditie zal er voor zorgen dat de kans op hart- en vaatziekten en een beroerte kleine wordt. Conditie verbeteren is dus van wezenlijk belang.


  Conditie verbeteren onder begeleiding

  Heb jij het gevoel dat je conditie wat achter blijft, maar wil je hier wel verandering in brengen? Ga dan sporten bij Women Sports Only in Schoonhoven. Dit is een sportschool speciaal voor vrouwen, waar elke vrouw zich thuis zal voelen. Wanneer jij niet of nauwelijks sport, of zelfs nog nooit een loopband van dichtbij hebt gezien, dan ben je bij Women Sports Only van harte welkom. Samen sporten met andere vrouwen motiveert en dat weten ze bij WSO ook. Voor conditie verbeteren zal er een speciaal trainginsschema worden opgezet die aan jouw wensen zal voldoen. Het is immers belangrijk dat sporten ook leuk is. Op het gebied van bewegen zal er de nadruk gelegd worden op cardiotraining. Hierbij zal er gestreefd worden naar een training waarbij de hartslag omhoog gaat. Door dit regelmatig te doen, zal het uithoudingsvermogen worden opgebouwd waardoor je uiteindelijk minder snel uitgeput zal zijn na een hoge inspanning. Wanneer je dit een tijdje traint, zal je direct merken dat je conditie vooruit gaat.


  Sporten in Schoonhoven

  Women Sports Only Schoonhoven streeft naar een persoonlijke benadering en gezellig sporten met andere vrouwen. Iedereen is welkom, van de doorgewinterde sportvrouw tot de vrouwen die gewoon een paar keer per maand een beetje wil sporten. De doelen die je wilt behalen kan je zelf bepalen, waarin je optimaal begeleid zal worden. Wil jij gaan voor conditie verbeteren en ben je wel wat nieuwsgierig geworden, neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.


  Meer van Gerardkempers:

  goed nadenken over terreininrichting om klanten het makkelijk te maken

  dsg koppeling vervangen...

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.