BesteBloggers

Blogger

LaLog

lalog.nl

Een mama-lifestyle blog met een dikke knipoog! Over kokos in je haar smeren, mama zijn, interieur, lifestyle en meer!

Breda

59 volgers — 57 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • LaLog heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  6 maanden geleden

  Date night cocktails en it

  date night cocktails en it

  Zaterdagavond: ik was vrij en er stonden cocktails en een filmpje op het programma. Een heuse date night met mijn eigen mooie man. En jongens, wij zijn goed bezig om ons date night gemiddelde omhoog te brengen hier! De laatste jaren was een date night van 1x in de 6 maanden reëel want ik was óf zwanger óf we zaten thuis met een kleine baby te koekeloeren waar ik niet om de haverklap oppas voor ga regelen. Ja, zo’n moeder ben ik.  En nog steeds doe ik dat niet, maar ik merk wel dat ik er wat makkelijk en relaxter in word nu Lot echt baby-af is. Zijn husband en ik nog niet zo lang geleden samen een avondje naar Metallica geweest, nu gingen we alweer samen weg! Wat een heerlijkheid! Op de planning stonden een etentje met een drankje en naar de bioscoop. Naar IT. Lekker romantisch, maar ik moest ‘m zien, haha

  Meer van LaLog:

  online boodschappen bestellen iets voor jou

  eindelijk een nieuwe bril

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.