BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Saudadespt heeft een artikel gedeeld in Reisblogs
  9 maanden geleden

  De kleuren van portugal

  de kleuren van portugal

  Vorige week, tijdens de radio-uitzending op radio 1, kwam de vraag voorbij wat we het meest missen aan Portugal. Ik kon wel honderd dingen bedenken, maar toen ik er wat langer over nadacht herinnerde ik mij de Portugese kleuren. Oké, het is geen Senegal of India, maar het is toch zeker allemaal veel kleurrijker in Portugal dan in ons grauwe Nederland. Vandaag wil ik je laten zien van welke kleuren ik zo geniet als ik in Portugal ben.

  Meer van Saudadespt:

  arquipelago dos acores

  peixinhos da horta

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.