BesteBloggers

Blogger

Celine

thebeautyboulevard.nl

The Beautyboulevard is een beauty, lifestyle en fashion blog met een persoonlijke touch.

37 volgers — 7 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Celine heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  een jaar geleden

  De kracht van elke dag bloggen en waarom ik het niet doe

  de kracht van elke dag bloggen en waarom ik het niet doe

  Elke dag bloggen is een lastig ding om te doen. Ik vraag me heel vaak af hoe bloggers het voor elkaar krijgen om elke dag te bloggen. Dit heeft natuurlijk heel veel voordelen, maar eigenlijk lijkt het voor mij onmogelijk.


  Elke dag posten


  Soms zie ik bloggers die elke dag kleine blogposts posten. Daar is natuurlijk niets mis mee en zo kan ik het ook. Toch zie ik ook bloggers die elke dag lange artikelen online zetten. Dit heeft natuurlijk heel veel voordelen. Zo zien lezers elke dag een artikel van jou. Ook kan je elke dag een nieuw artikel promoten en val je nooit in herhaling. Ik merk aan mijn eigen blogs dat een nieuw artikel altijd redelijk veel bezoekers krijgt in vergelijking tot een artikel van een dag oud. Het is duidelijk dat elke dag bloggen zorgt voor veel bezoekers.

  Meer van Celine:

  acht producten die een blogger moet hebben

  prive en werk moet gescheiden worden

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.