BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Jsenpase heeft een artikel gedeeld
  een jaar geleden

  De laserpen met geanodiseerd metaal

  de laserpen met geanodiseerd metaal

  De rubberen band die gepaard gaat houdt het op een helm goed. Het werkt uitstekend als een krachtige 300mW laser pointer tijdens de dienst, en ik draag het nu religieus in mijn jeans of een korte broek zak als ik off-duty. Ik kan niet garanderen dat het aan die taak. Het is handig met zo'n krachtige en geschikt apparaat op mij te allen tijde en niet hoeven te gaan halen een. Nu dat ik droeg het lang genoeg om te zien hoe goed het is zal ik waarschijnlijk meerdere kopen meer uiteindelijk omdat het zo klein, licht, en nuttig. Over het algemeen ben ik erg blij met deze laserpen. En ik heb niet veel non-politie gebruik te vermelden, maar in aanvulling op nu het hebben van het als ik het dragen van mijn geweer off-duty (dat is bijna een kardinale regel in mijn boek), ik gebruik het voor allerlei klussen in en om het huis of in de garage toen ik onverwacht moet een groene laserpen.


  U wilt niet naar de ogen van mensen te kwetsen. De flitser die ik heb gebruikt om mensen te helpen me vinden 's nachts of om auto's weg te waarschuwen vanuit mijn kamer, terwijl aan de kant van de weg. Ik was niet zeker of ik een stroboscoop functie zou gebruiken in een groene laserpen, maar ik ben blij om het te hebben. Het is mogelijk om de flitser uit te schakelen als u besluit dat u liever niet gehinderd worden door het. Ik zal het scheren van de haken en lussen van de nieuwe holster en swapping in mijn pet en metalen plaat over naar de nieuwe holster zodra het aankomt. Maar voor nu, deze heeft bewezen geheel geschikt voor EDC, en ik zal mijn laserpen nooit meer terug te vinden. De clip is precies goed voor in-zak carry (staart knop omhoog). Mine werkt perfect na gebruik van een jaar, maar het ziet er heel in elkaar geslagen. Bij verschillende gelegenheden heb ik per ongeluk klikte op de 100mW laserpen op in mijn zak, en niet opgemerkt totdat het gloeiend heet. Het heeft drie modi die je tussen het inschakelen van de schakelaar. Het heeft een lage, hoge, en stroboscoop.


  Ik heb het een paar keer laten vallen en ziet er nog steeds en werkt zo goed als nieuw. In ieder geval hebben deze groene laserpennen ons goed geserveerd. In feite, 's nachts in plaats van het inschakelen van het licht in de kamer voor wat we nodig zou kunnen hebben, de meeste van de tijd dat we net gebruiken ze als één het bespaart ons geld door ze te gebruiken via de oplaadbare batterijen, en in de tweede' s avonds doen we gewoon niet alsof het een te krachtig, die helpt ons beter slapen en om sneller te slapen. Het enige negatieve dat ik kan zien over deze laser is dat het tot module op zoek naar mij. Ik krijg grappige blikken van mensen als ik trek het uit mijn portemonnee als er geen verbranding noodsituatie. Ik heb eindelijk gevonden een enkele pen zaak die groot genoeg is om de laser te verbergen in en die was beschermt andere punten in mijn portemonnee worden bekrast door de geanodiseerd metaal. De knop is niet moeilijk te bedienen als je eenmaal onder de knie te krijgen.


  Als je nieuw bent op dit gebied, dan is uw tijd in beslag nemen het doen van onderzoek en zorg ervoor dat u uw instinct volgen. En vergeet niet, het totale bedrag van mW is niet alles, en vele [meest?] Bedrijven liggen ronduit - zo niet strekken ooit zo * kuch * SLIGHTLY - de hoeveelheid licht die hun laserpen steekt, dus het is iets anders in gedachten te houden . En als je een veteraan van dit veld bent, ach, weet je al wat je moet doen! Tot slot, een ander wat we deden was druppel één van deze laserpennen in een emmer water, niet een keer, maar twee keer lol en het deed niet eens knipperen. Heck, de olie-man zou genoten hebben! Zij gaven ons nog nooit problemen na het water of na het krijgen clunked toen op de grond vallen.


  Ik heb het nu in handen meer dan een jaar en hebben nog nooit problemen met de staart dop switch meegemaakt. Ook kunt u het niet programmeren om te beginnen op dimlicht en dan omhoog naar het grootlicht, het begint pas op hoog en naar beneden beweegt. Een groot deel van de één-ster beoordelingen voor dit gezegd dat zijn moeilijk in te drukken op de schakelaar. Strobe-modus en weinig licht mode zijn makkelijk te bereiken, maar een eenvoudige half pers te krijgen om ze te krijgen. De grotere diameter van het lichaam voelt gewoon goed en bij het vasthouden van het. Het morst wat licht aan de zijkanten om te zien waar je naartoe gaat. Ik heb ook de 2L versie, die is iets helderder, maar niet genoeg om de extra lengte te rechtvaardigen.

  sterke 500mW laserpen


  Ik zal binnenkort het vervangen van de sterke 500mW laserpen want het wordt steeds verscheurd in de buurt van de bodem, waar de module opflakkeringen van de lens zijn schuren de holster. Het is opgehouden opmerkelijk goed, hoewel, gelet op het gebruik en misbruik ik heb het doorverbinden. Ik wijzigde de holster, zoals de klitbandsluiting was versleten en was volledig onbruikbaar geworden. Ik dan genaaid ze terug gesloten met een naald en zwarte draad om ze vast uitvallen. Het resultaat is fantastisch! Het maakt ook het openen en sluiten nagenoeg stil. Het is veel makkelijker om nu toegang tot de groene laser en om het terug te keren naar de holster.  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.