BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Mellaah heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  een jaar geleden

  De leukste interieurs rondom pasen op een rijtje gezet

  de leukste interieurs rondom pasen op een rijtje gezet

  Pasen, een van mijn favorieten feestdagen qua versieringen. Pasen betekend voor de christenen dat Jezus is opgestaan is vanuit de dood op de 3de dag. Aldus het internet. Heel eerlijk gezegd ben ik niet gelovig, alhoewel ik wel in iets geloof maar geen ‘god’ met kerst ga ik bijvoorbeeld wat naar de kerk (katholieke) om een kaarsje op te steken. Dit vind ik persoonlijk erg belangrijk om eventjes stil te staan.


  Hoe ik zelf mijn interieur inricht..


  Naast dat: moeten wij natuurlijk ons huis omsteboven keren voordat Pasen eraan komt. Daarom heb ik een aantal fijne interieurs op een rijtje gezet (zoals je van me gewend bent!). Benieuwd naar de fijne interieurs, en tips om je feesttafel net dat ene touch te geven? Kijk dan vooral eventjes mee..

  Meer van Mellaah:

  waarom je meer water moet drinken review evian limited edition

  je haar herstellen met de nieuwe lijn van guhl

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.