BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Mellaah heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  8 maanden geleden

  De leukste interieurs rondom pasen op een rijtje gezet

  de leukste interieurs rondom pasen op een rijtje gezet

  Pasen, een van mijn favorieten feestdagen qua versieringen. Pasen betekend voor de christenen dat Jezus is opgestaan is vanuit de dood op de 3de dag. Aldus het internet. Heel eerlijk gezegd ben ik niet gelovig, alhoewel ik wel in iets geloof maar geen ‘god’ met kerst ga ik bijvoorbeeld wat naar de kerk (katholieke) om een kaarsje op te steken. Dit vind ik persoonlijk erg belangrijk om eventjes stil te staan.


  Hoe ik zelf mijn interieur inricht..


  Naast dat: moeten wij natuurlijk ons huis omsteboven keren voordat Pasen eraan komt. Daarom heb ik een aantal fijne interieurs op een rijtje gezet (zoals je van me gewend bent!). Benieuwd naar de fijne interieurs, en tips om je feesttafel net dat ene touch te geven? Kijk dan vooral eventjes mee..

  Meer van Mellaah:

  hoe je je kamer comfortabel maakt voor de winter

  aan de slag met lekkere recepten met puur pascale 2

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Geld Verdienen met bloggen

Bekijk alle middelen

In de spotlights

Uw artikel in de spotlights?

Wie kunt u volgen

Meer bloggers

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.