BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Mellaah heeft een artikel gedeeld in Beautyblogs
  8 maanden geleden

  De nieuwe etos body lijn voor een verzorgende huid

  de nieuwe etos body lijn voor een verzorgende huid

  De laatste tijd krijg ik best veel pakketjes, realiseer ik me nu. Me douche staat dan ook erg vol met producten ik moest het dan ook vandaag goed opruimen en schoonmaken. Nu kreeg ik dus een pakketje van de: Etos! Met 4 verschillende producten voor het lichaam. Fijn! Kun je dus ook nog eens de producten vergelijken: welke voedt de huid het meest? Ik ben al direct benieuwd. Kijk eventjes mee..


  Dé vier verschillende producten


  Ik kreeg van de Etos vier verschillende producten opgestuurd: een Hypo

  Meer van Mellaah:

  hoe je je kamer comfortabel maakt voor de winter

  aan de slag met lekkere recepten met puur pascale 2

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Geld Verdienen met bloggen

Bekijk alle middelen

In de spotlights

Uw artikel in de spotlights?

Wie kunt u volgen

Meer bloggers

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.