BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Mellaah heeft een artikel gedeeld in Beautyblogs
  2 weken geleden

  De nieuwe etos body lijn voor een verzorgende huid

  de nieuwe etos body lijn voor een verzorgende huid

  De laatste tijd krijg ik best veel pakketjes, realiseer ik me nu. Me douche staat dan ook erg vol met producten ik moest het dan ook vandaag goed opruimen en schoonmaken. Nu kreeg ik dus een pakketje van de: Etos! Met 4 verschillende producten voor het lichaam. Fijn! Kun je dus ook nog eens de producten vergelijken: welke voedt de huid het meest? Ik ben al direct benieuwd. Kijk eventjes mee..


  Dé vier verschillende producten


  Ik kreeg van de Etos vier verschillende producten opgestuurd: een Hypo

  Meer van Mellaah:

  nieuwe parfum van lroccitane met honing en roze peper

  al nagedacht over moederdag cadeautjes ik heb een idee..

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.