BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Mellaah heeft een artikel gedeeld in Beautyblogs
  6 maanden geleden

  De nieuwe neon nagellak collectie voor de zomer van de hema

  de nieuwe neon nagellak collectie voor de zomer van de hema

  Soms krijg je als blogger van die ‘onverwachtse’ pakketjes, erg leuk al zeg ik het zelf. Vroeger vond ik dat ook zo leuk: wachten op die ene pakketje, net een cadeautje die je dan uitpakt. En vandaag.. vandaag kreeg ik een pakketje vol met de nieuwste nagellakjes van de Hema! Maar het zijn niet zomaar nagellakjes..


  Pakketjestijd..


  Altijd leuk pakketjes, maar ze zijn nog leuker als er echt iets inzit wat je blij maakt. In mijn geval zijn dat nagellakjes. Hema stuurde mij hun nieuwe Neon-lakjes op! Nu denk je: Neon? Ja! En ze geven ook echt licht. De lakjes zijn voordelig, net zoals je van Hema gewend bent. En ze geven je ook nog eens die zomergevoel. Wat wil je nog meer? Kijk dan vooral eventjes met mij mee..

  Meer van Mellaah:

  de nieuwe winterproducten van babor om blij van te worden

  mijn voor en nadelen aan het hebben van een hond

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.