BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Mellaah heeft een artikel gedeeld in Beautyblogs
  een jaar geleden

  De nieuwe rijke body creme van kneipp met olijven

  de nieuwe rijke body creme van kneipp met olijven

  Ken je die rijke body cremes die heerlijk ruiken? Kneipp beweerd weer iets nieuws uitgebracht te hebben, één crème die je huid heerlijk verzorgd. Dat is nou net wat ik nodig had, want ik had precies op dit moment een droge huid! Nou moest deze nieuwe crème natuurlijk wel werken.. Daarom ging ik direct aan de slag toen ik hem binnenkreeg. Heb je dus ook een droge huid of het moment? Kijk dan vooral eventjes verder..


  Het verschil tussen Body Crèmes en Body Lotions of Huidolies


  Soms leer je daadwerkelijk ook iets van de informatie die bij het product zit. Zo las ik dat in een Creme meer natuurlijke oliën zit verwerkt en vol zit met anti-oxidanten. Een Crème is wat rijker dan andere Lotions of Olies, en werkt dan ook beter op de droge huid. Natuurlijk verkoopt Kneipp verschillende producten, en heeft voor ieder wat wils. Als je wat meer over de producten wilt weten, kun je via de website van Kneipp heel veel Tips & Tricks vinden.


  Body Crème met Olijven?!


  Als ik aan Kneipp denk, denk ik aan een heerlijke wellness. Met deze inleiding heeft Kneipp hun nieuwe Body Crème geïnspireerd. Dat beloofd al veel goeds lijkt mij. Kneipp verzorgd normaal altijd je huid goed, nu hoop ik dat deze Body Crème dat ook precies heeft. Daarom hoop ik dat Kneipp hun belofte ook waar maakt, een of andere manier twijfel ik daar ook niet aan. Toch neem ik je mee, kijk hieronder wat ik van deze nieuwe ‘Crème’ vindt:

  Meer van Mellaah:

  waarom je meer water moet drinken review evian limited edition

  je haar herstellen met de nieuwe lijn van guhl

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.