BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Mellaah heeft een artikel gedeeld in Beautyblogs
  een jaar geleden

  De nieuwe spring lente make up collectie van de etos

  de nieuwe spring lente make up collectie van de etos

  Een nieuwe make-up collectie, altijd leuk! Een make-up liefhebber als ik, kon het natuurlijk niet laten om het op mijn blog te laten zien. Laatst kreeg ik dus weer een mailtje van mijn PR-bureau of ik weer de nieuwe collectie van: Etos wilde uitproberen. Natuurlijk! Niks is zo leuk om jullie de nieuwste collectie te showen. Als je net zoals mij van Make-up houdt zal ik zeker eventjes meekijken..


  Spring Make-up


  Toen ik het mailtje kreeg: Etos heeft een nieuwe ‘spring’ collectie, kon ik natuurlijk geen néé zeggen. Zoals ik al in de inleiding zei: hou ik net zoals iedere andere vrouw van verzorging. Nu krijg ik als blogger zijnde heel veel verschillende dingen opgestuurd: dit zegt niet dat ik dan ook alles hou. Het meeste geef ik aan mijn moeder, haar gun ik het dan ook het meest. Ik wordt eigenlijk blijer als ik het aan een ander geef dan dat ik het zelf krijg. Alhoewel ik wel heel trots ben op wat ik tot nu toe heb bereikt, en in de toekomst nog veel meer wil bereiken. Ik blijf bloggen tot dat ik niet meer kan typen.


  Even terug op de nieuwe ‘Spring’ collectie van Etos. Ik kreeg een aantal verschillende items opgestuurd, en hieronder neem ik ze met je door:

  Meer van Mellaah:

  waarom je meer water moet drinken review evian limited edition

  je haar herstellen met de nieuwe lijn van guhl

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.