BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Fabiangijze heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  een jaar geleden

  De voor en nadelen van het figurerenacteren mijn mening 21

  de voor en nadelen van het figurerenacteren mijn mening 21

  Zo das alweer een tijdje geleden dat ik ergens mijn mening over ga op mijn blog. De vorige keer gaf ik mijn mening- en uiten ik mijn frustratie over de haat richting homoseksualiteit. Deze blog post kan je hier terug vinden. Zeker een aanrader om even terug te lezen. Waar ik het vandaag ga over hebben is niet zo moeilijk te gokken als je de titel heb gelezen. Vandaag vertel ik de voor- en de nadelen van figureren/acteren. Persoonlijk doe ik dit met heel veel liefde en geluk, maar aan alles plak toch ook zo zijn nadelen. Aangezien ik er tegenwoordig druk met figureren bezig ben en er ook veel lezers zijn die het leuk vinden deel ik mijn mening vandaag lekker met jou. Misschien herken je sommige dingen wel, verbaas het je of misschien krijg je wel heel veel zin om zelf ook te figureren.


  Laat ik beginnen met een leuk puntje van figureren. Als je ergens mag figureren dan kom je soms echt op bijzondere plekken. Zelf ben ik in hele oude gebouwen geweest, een trouw locatie en was ik in het geheimzinnige dorpje Meerdijk (GTST). Nou vallen deze locaties op zich nog wel mee, al vind ik het persoonlijk al heel leuk. Toch heb je nog de bazen in dit vak. Zo heb ik laats iemand gesproken die even naar Nieuw-Zeeland mocht vliegen om opnames bij te wonen. Nou, ben ik nog nooit in Nieuw-Zeeland geweest, maar ik ben er echt verliefd op dat land. Dat is echt een land waar ik ooit nog heen wil gaan. Mocht ik daar ooit heen mogen om te acteren zou ik echt zo blij zijn. Hoe bizar zou dat zijn zeg? Natuurlijk zijn dit wel uitzonderingen, maar de makkelijkere klussen zijn soms ook echt op top locaties. Ik kijk mijn ogen in ieder geval elke keer weer uit.

  Nu we dan toch bezig zijn met pluspuntjes doe ik er wel gelijk nog eentje. Zelf ben ik echt fan van acteurs en tv presentatoren. Tot nu toe wist ik bijna altijd wie er in speelde. Het valt mij wel op dat heel weinig mensen dit ook weten, maar goed das aan hun. Misschien is fan een te groot woord, maar ik vind ze gewoon interessant. Als je thuis zit op de bank zit er zo’n groot afstand tussen jou en de acteur/tv presentator. Persoonlijk vind ik het heel gaaf als ik dan naast zo iemand zit en hem live ziet spelen. Natuurlijk ga je niet gelijk om zijn of haar nek hangen, maar je leert wel de mensen achter het masker kennen. Soms is dit negatief, maar 9 van de 10 keer zijn ze in het echt heel leuk om te leren kennen. Zo kon ik bijvoorbeeld heel hard lachen om Geza en Teun van All-in Kitchen (Bluf 3) Je zag dat ze plezier hadden en gewoon heel relaxt waren. Dat zie je heel misschien een beetje terug op tv, maar het is in het echt veel leuker om te zien.....
  Meer van Fabiangijze:

  19 jaar geworden en de voorrondes van het beste brein

  wat ben ik blij met mijn vrijheid

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.