BesteBloggers

Blogger

Mamapraatjes

Mama Praatjes is hét platform vol praatjes over de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Praat je gezellig mee?

9 volgers — 23 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Mamapraatjes heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  4 maanden geleden

  Dit is waarom instagram tags voor tieners belangrijk zijn

  dit is waarom instagram tags voor tieners belangrijk zijn

  Wie een Instagram-account heeft kent het vast wel: de mooie feeds, duizenden volgers en de velen likes op die ene prachtige foto. Maar tegenwoordig is Instagram meer dan dat, althans voor de tieners. Momenteel zijn de Instagram-tags voor tieners belangrijk. Waarom dit zo'n hype is? Ik ga het je vertellen.


  Waarom Instagram-tags voor tieners belangrijk zijn?


  Volgens het artikel in de NRC taggen jongeren elkaar in hun Instagram-foto om zoveel mogelijk volgers binnen te slepen. Maar hier zit meer achter. Tieners hebben hiermee een soort code-taal ontwikkeld. Door iemand op een bepaalde manier te taggen, laat diegene zien laat welke plek iemand in de vriendengroep heeft en hoe populair hij is.


  Code-taal


  Zo kan iemand op de foto bijvoorbeeld in zijn ogen getagd zijn. In de code-taal betekent dat diegene zijn allerbeste vriend is. De zogeheten 'love interest' wordt in de mond getagd. Andere vrienden tag je eromheen. Hoe meer de tag in de hoek zit, hoe minder diegene bij de groep hoort.


  Comments op een Instagram-foto


  Naast de Instagram-tags plaatsen tieners ook zoveel mogelijk comments onder een foto. Het doel hiervan is anderen te laten zien wat de band tussen hen en de eigenaar van het Instagram-account is. Hele goede vrienden plaatsen bijvoorbeeld minimaal 9 comments onder een foto, gevolgd door heel veel hartjes. Minder goede vrienden plaatsen een vlinder of bloem-emoji. Hoe meer comments er worden geplaatst hoe hoger een Instagram-foto in de rang komt te staan. En dit resulteert in meer volgers uiteraard.

  Meer van Mamapraatjes:

  mijn kind wil niet naar bed 5 praktische tips

  5 kindvriendelijke wintersportplaatsen

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.