BesteBloggers

Blogger

Globegirl

Zonder mijn camera ga ik nooit op reis en ook mijn notitieboekje neem ik altijd mee. Zo ontdek ik graag de wereld!

@Schiedam

7 volgers — 3 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Globegirl heeft een artikel gedeeld in Reisblogs
  4 maanden geleden

  Dit is waarom jij west kalimantan moet bezoeken

  dit is waarom jij west kalimantan moet bezoeken

  Vandaag deel ik waarom iedereen naar West-Kalimantan toe moet gaan. Dit deel van Indonesië wordt op dit moment namelijk niet veel bezocht, maar dat is niet terecht. En vandaag ontdek je waarom jij West-Kalimantan moet bezoeken!

  De lokale bevolking

  De lokale bevolking is supervriendelijk en is altijd bereid om te helpen. Voor mij was het ook leuk om in een groep met vrijwel alleen Indonesiërs te reizen. Zo kom je op plekken waar je normaal misschien niet komt, dus meng je je vooral onder de lokale bevolking. Ze kennen de mooiste plekjes en kennen het gebied op hun duimpje. Wat ook grappig is als je in de binnenlanden komt, is dat ze vaak nog niet veel Westerlingen hebben gezien. Ik ben vooral in de binnenlanden veel op de foto geweest met de lokale bevolking, vanwege mijn westerse uiterlijk.

  Meer van Globegirl:

  sta op de evenaar in pontianak bucketlist item

  suppen de watersport voor iedereen

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.