BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Joepsatijn heeft een artikel gedeeld in Nieuwsblogs
  een jaar geleden

  Dit zijn de plannen van trump

  dit zijn de plannen van trump

  Donald Trump wordt de 45e president van de Verenigde Staten. Dat betekent waarschijnlijk een stevige breuk met het beleid van Barack Obama. Dit zijn zijn belangrijkste verkiezingsbeloftes.


  Economie

  Donald Trump wil in de komende tien jaar zorgen voor 25 miljoen nieuwe banen. De economische groei moet volgens Trump stijgen naar minimaal 3,5 procent per jaar. Als het gaat om handel dan staat Amerika wat de Republikein betreft op de eerste plaats.

  Defensie

  Trump wil dat het leger wordt uitgebreid tot 540 duizend militairen in actieve dienst. De marine moet gaan beschikken over 350 schepen, de luchtmacht over 1200 gevechtsvliegtuigen en het korps mariniers moet uitgebreid worden tot 36 bataljons. Kortom: Trump wil flink investeren in de uitbreiding van het militaire apparaat.


  Immigratie

  Als het aan Trump ligt worden immigranten geselecteerd op basis van de kans dat ze succesvol worden in de Verenigde Staten en de verwachtte mate van financiële onafhankelijkheid. Als het gaat over werkgelegenheid, dan gaan de banen en lonen van het Amerikaanse volk wat Trump betreft voor.


  Gezondheidszorg

  Obamacare wordt afgeschaft en vervangen door zogeheten ‘Health Savings Accounts’. Trump wil dat er een zorgsysteem komt waar de patiënt centraal staat en dat zich richt op keuze, kwaliteit en betaalbaarheid. Verder wil hij dat het mogelijk wordt om zorg vanuit alle staten in te kopen waardoor de zorgmarkt dynamisch wordt.


  Wapens

  Trump wil de wapenwet zoals die in het 'Second Amendment' staat omschreven beschermen en handhaven. Hij vindt dat er niet getornd mag worden aan het recht dat mensen hebben om een wapen te bezitten. Verder wil hij dat agressieve criminelen hard worden aangepakt en dat gangleden en drugsdealers uit het straatbeeld verdwijnen. Ook wil hij wapenbezitters die de wet handhaven steunen. Volgens Trump verricht de politie uitstekend werk, maar kunnen ze niet altijd overal paraat zijn.  Meer van Joepsatijn:

  in de ban van leonard cohen

  traumars te lijf mamio 5 reportsge

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.