BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Celine heeft een artikel gedeeld in Fashionblogs
  een jaar geleden

  Een galaxy ketting

  een galaxy ketting

  Ik denk dat ik de laatste tijd een kleine verslaving heb opgebouwd voor kristallen. Ik ben hier echt geobsedeerd door en ik kan hier eigenlijk niet genoeg van krijgen. Toen ik een mailtje kreeg van Happiness Boutique, werd ik al meteen enthousiast. Ik zag namelijk een groot aantal kettingen met kristallen eraan. Ik koos voor een super toffe galaxy ketting en ik ben er zeker erg blij mee.  De ketting
  Dit is dan de ketting. Op deze foto zie je nog niet goed het galaxy gedeelte, maar je kunt al wel zien hoe mooi deze ketting is. De ketting heeft ook nog twee andere kleine kristalletjes. Eerst was ik hier niet echt een grote fan van, maar als je verder kijkt dan zie je dat deze kleine kristalletjes toch wel mooi bij de grote kristal past.

  Meer van Celine:

  acht producten die een blogger moet hebben

  prive en werk moet gescheiden worden

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.