BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Saudadespt heeft een artikel gedeeld in Reisblogs
  2 weken geleden

  Een liefdesbrief aan lissabon

  een liefdesbrief aan lissabon

  Nog een paar weken, dan ga ik heerlijk weer een paar dagen naar Lissabon! Ik heb in Portugal soms een beetje last van stress, omdat ik nieuw materiaal voor de website wil verzamelen. Omdat alles precies goed op de foto moet. Omdat ik geen tijd kan verspillen met eten op plekken die ik vervolgens niet met jullie wil delen. Alles moet bruikbaar zijn en zorgvuldig worden vastgelegd. Pfff, vermoeiend, niet? Toen ik deze video tegenkwam kwam ik op een ander idee.

  Meer van Saudadespt:

  wijnproeven in lissabon

  wandelen in de coa vallei

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Geld Verdienen met bloggen

Bekijk alle middelen

In de spotlights

Uw artikel in de spotlights?

Wie kunt u volgen

Meer bloggers

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.