BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Gerardkempers heeft een artikel gedeeld in Sportblogs
  6 maanden geleden

  Een tennisbaan huren in delft

  Ja, dat is mogelijk. U kunt zelfs heel gemakkelijk een tennisbaan huren in Delft! Tennis Delft heeft namelijk maar liefst 20 banen beschikbaar. Zij beschikken over 8 binnenbanen en 12 gravelbanen. Er is dus altijd een tennisbaan beschikbaar. U kunt dan ook het gehele jaar door een tennisbaan huren bij tennis Delft. Alle tarieven kunt u op de website vinden van Tennis Delft 


  Tennis en team builden


  Tennis is een uitermate geschikte sport om gezellig een daagje wat te doen met het team. Of het nou een afdeling betreft of het gehele bedrijf. De teamsport is een sportieve en leerzame manier om samen te werken en elkaar te leren kennen. Dit is heel belangrijk voor een stukje team building en ontwikkeling. De resultaten hiervan zijn een gezondere bedrijfscultuur en een betere samenwerking tussen collega’s


  Na een leuke dag tennis kunt u deze uiteraard afsluiten met een lunch of diner bij tennis Delft. Omdat hun tennisbanen zo toegankelijk zijn is het een gemakkelijke en bovendien een leuke optie voor een teamuitje.


  Geschiedenis van tennis


  Tennis is een bekende sport. Daarom weet ook zo goed als iedereen wel hoe het werkt, vaak op de puntentelling na, en wat de bedoeling is. Door deze laagdrempeligheid is het tennisbaan huren populair. Het gaat er uiteindelijk om de tennisbal over en weer te slaan en ervoor te zorgen dat de tegenstander hem onmogelijk bij jouw terug krijgt. Uiteraard binnen de lijnen.


  Veel mensen weten tevens niet waar tennis zoals wij het kennen vandaan komt. Misschien u wel? Daarom vertel ik u hieronder heel kort waar het vandaan komt.


  Tennis zoals wij het kennen komt van origine uit Frankrijk. Uiteraard was het spel al veel eerder uitgevonden maar is het door de eeuwen heen verandert qua opzet en speelstijl. Circa 1873 is het spel veranderd naar hoe het nu is. Ook Groot Brittannië had een grote invloed hierop.


  Contact


  Wenst u meer informatie? Of bent u overtuigd voor het tennisbaan huren? De medewerkers van tennis Delft adviseren en helpen u graag in de mogelijkheden. Neem dan ook snel contact op met Tennis Delft voor meer informatie en de mogelijkheden!
  Meer van Gerardkempers:

  hoe de auto beter blijft rijden

  fermob tafel kopen

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.