BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Dianaistraveling2 heeft een artikel gedeeld in Reisblogs
  een week geleden

  Een wereldreis wat kost dat nou

  een wereldreis wat kost dat nou

  Niet zoveel als je denkt. Het zijn bedragen waar je voor kunt sparen, zij het dat de een er iets langer over doet dan de ander. Vanzelfsprekend is elke wereldreis anders en zit er aan elke wereldreis een ander kostenplaatje. Ik kan je alleen vertellen wat mijn laatste lange reis kostte en wat de grootste kostenposten waren.


  De cijfers
  Mijn reis kostte mij ongeveer 5500 euro. Ik zeg ongeveer, als ik kijk naar de bedragen die ik heb gepind. Het kan 100 euro meer of minder zijn, gezien de wisselkosten en eventuele andere verborgen kosten.

  Voor dit bedrag ben ik 3 maanden weggeweest, heb o.a. Seoel, Tokio en Singapore bezocht, heb een 7 daagse georganiseerde rondreis gedaan op Sulawesi, olifanten gewassen, Halong Bay cruise gedaan, 2 overnachtingen in 5* hotels, surfles gehad, verschillende georganiseerde dagtours gedaan, ik heb massages en allerlei andere behandelingen gehad die mij mooi maken en heb er alle vliegtickets van betaald. Mijn vluchten alleen al kostte mij 1684 euro; dit zijn 12 vluchten, inclusief van en naar Europa. Indonesië was het duurst, maar hier ben ik ook het langst gebleven, namelijk 29 dagen voor ongeveer 1072 euro, exclusief alle vluchten, dus ook de twee binnenlandse vluchten.


  Let op! Dit zijn natuurlijk alleen de kosten voor de reis. Thuis gaan je vaste lasten gewoon door en ik had mijn woning niet onderverhuurd, maar had een housesitter. Dat betekent dat de hele periode dat ik aan het reizen was, ik geen inkomsten had (ook geen uitkering) maar wel mijn vaste lasten.

  Meer van Dianaistraveling2:

  een motorbike tour met k tour

  diary maart do i have it all

  • Lora - Onfluenceeen week geleden

   Hi, wij zijn in opdracht van Jan Doets (dé specialist in het organiseren van verrassende reizen naar de USA en Canada) opzoek naar influencers met affiniteit met reizen die hier via hun social media Jan Doets onder de aandacht willen brengen. Er is een vergoeding aanwezig. Alle informatie over de samenwerking staat in de volgende link: http://bit.ly/aanmeldenjandoets

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.