BesteBloggers

Blogger

LaLog

lalog.nl

Een mama-lifestyle blog met een dikke knipoog! Over kokos in je haar smeren, mama zijn, interieur, lifestyle en meer!

Breda

59 volgers — 57 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • LaLog heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  2 weken geleden

  Eindelijk een nieuwe bril

  eindelijk een nieuwe bril  He he, eindelijk een nieuwe bril! Vorige week mocht ik ‘m ophalen nadat ik een nieuw exemplaar uitzocht bij Pearle (#nospon). Wat een hipheid en wat een heerlijke lichte bril op m’n neus. Nadat Lot maanden geleden mijn andere montuur naar de vernieling hielp was ik gebonden aan mijn lenzen.

  Mijn plakkerige, droge, wazige lenzen. De duurste en meest zuurstof doorlatende die er te krijgen zijn, maar dan nóg. En nu heb ik dan eindelijk een nieuw bril waar ik helemaal happy mee ben en ik vind het gezellig om ‘m even te showen!


  Meer van LaLog:

  online boodschappen bestellen iets voor jou

  shoplog zeeman. zoveel leuks

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.