BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Wilma.weggemans heeft een artikel gedeeld in Dierenblogs
  een jaar geleden

  Equestrian dreams

  equestrian dreams

  Het jaar is bijna om. Wat ik daar altijd fijn vind is dat je weer een heel nieuw jaar in het voor uitzicht hebt om dromen waar te maken en nieuwe dingen uit te proberen. Ik heb jullie al verteld dat ik voor mijn paarden graag werk met planningen. Wil je ook z'n week planning deze kan je hier gratis downloaden en printen.


  Doelen stellen

  Dat vind ik altijd een mooi iets. Alleen het is maar net hoe je dit ziet. Jaar doelen zijn ideaal om je progressie samen met je paard in zijn training na een jaar terug te zien.Ik kijk altijd wel wat is realistisch haalbaar. Je kan natuurlijk niet van een revalidatie paard verwachten dat hij na een jaar weer helemaal tip top is. Alleen kan hij wel al een eind in de goede richting zijn en dus veel progressie hebben gemaakt.


  Vaak net voor dat ik ga slapen neem ik voor mij zelf de dag nog even door. Waar zitten verbeter punten en wat was echt positief. Met verbeter punten kijk ik altijd eerst naar mijzelf en niet naar mijn paard. Paarden spiegelen enorm. Heb jij dus een rot dag gehad dan kan je de training van je paard beter een dagje overslaan.


  Perfecte slaapkamer

  Een fijne slaapkamer is belangrijk voor innerlijke en goede nachtrust. Ik kreeg via dekbed-discounter.nl de toffe kans op een super grandioos dekbedovertrek te testen. Deze is echt op en top voor echte paardenmensen die eigenlijk geen minuut van de dag zonder paarden kunnen.
  Shoppen? Klik hier

  Hoe gaaf zit dit eruit! Die maakt mijn slaapkamer als paardenmens echt helemaal compleet. Het slaap heerlijk luxe alsof ik elke dag het gevoel heb dat ik in een luxe hotel ben. Hij is gemaak van 100% micro Percal waardoor hij heerlijk zacht is en kreukvrij is. Altijd handig als je de hele dag in de weer bent met je paarden.


  Wat is Percal hoor ik je al denken.. Ik wist het ook niet dus heb ik het opgezocht:


  Percal wordt ook wel microfiber genoemd.

  Het is super zacht, vochtregulerend, soepel en voelt aan als een natuurlijke stof.

  Percal is bijna strijkvrij en droogt super snel.

  Dezelfde luxe uitstraling als satijn.

  Niet zo glibberig als satijn.

  Gemakkelijk op 40 graden te wassen.

  Wil je net als ik ook zo heerlijk je paardendag nog doornemen. Plus uitgerust en ontspannen wakker worden? Shop deze luxe onmisbare dekbedovertrek dan hier!!


  DROOM ZE :)

  Meer van Wilma.weggemans:

  goede voornemens

  hoi 2017

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.