BesteBloggers

Blogger

BeautyGlow

Blogger die gek is op haar dochter Liz en op beauty! Op BeautyGlow vindt je dan ook veel baby en beauty artikelen!

Leiden

11 volgers — 9 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • BeautyGlow heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  11 maanden geleden

  Fab. luiertas

  fab. luiertas

  Een luiertas neem je overal mee naartoe. Aangezien ik echt gek ben op het merk Fab., koos ik voor een Fab. luiertas. Het leek mij leuk om deze luiertas eens uitgebreid voor jullie onder de loep te nemen, daarom vandaag een Fab. luiertas review.


  De Fab. luiertas ziet er op het eerste ogenblik uit als alle tassen van Fab. Maar hij is een stuk groter. Ter vergelijking heb ik hem naast mijn zwarte Fab. handtas gezet en dan zie je duidelijk het verschil. Deze Fab. luiertas is denk ik twee keer zo groot.

  Meer van BeautyGlow:

  miss sporty matte oogschaduw monos

  mijn sportdagboek nr. 34

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.