BesteBloggers

Blogger

LaLog

lalog.nl

Een mama-lifestyle blog met een dikke knipoog! Over kokos in je haar smeren, mama zijn, interieur, lifestyle en meer!

Breda

60 volgers — 57 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • LaLog heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  12 maanden geleden

  Family sunday 5

  family sunday 5

  In deze Family Sunday weer lekker veel foto’s! Zo zie je dat mijn té zwarte haar gelukkig niet meer zo zwart is, gingen we naar een borrel met de kindjes en aten we frietjes! Ook laat ik je het Netflix-spel zien dat Wim en ik altijd doen en wat wij hilarisch vinden, haha. Kijk gezellig mee!  Mijn sporttas stond alweer klaar want ik kon het ook deze zondag weer niet laten (oeps!). Ik ging dus sporten en deed een les BURN. En die Frozen rugzak nam ik ook mee want Noor ging mee naar de kinderopvang op de club 😀 Zodra ze ziet dat ik mijn sportspullen pakt roept ze al dat ze mee wil en dat vind ik altijd heel gezellig. Voordat ik wegging gaf ik mijn konijnen Flåm en Fjord lekker te eten en knuffelde ik ze. Die namen? Noors he. En ik hou van Noorwegen, dus dat. Ik bedacht me ook dat ik ze nooit op de blog zet, maar ze krijgen netjes elke dag te eten hoor, haha.

  Kijk verder mee op de blog voor het Netflix spel en co. ;-)

  Meer van LaLog:

  uit je comfort zone gaan. ik deed het

  supplementen werkt het echt

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.