BesteBloggers

Blogger

Vero

Hoi ik ben Veronique En ik schrijf graag over creativiteit en dan vooral hoe dit op verschillende gebieden te gebruiken

Papendrecht

8 volgers — 0 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Vero heeft een artikel gedeeld in Fashionblogs
  8 maanden geleden

  Fashion obsessie

  fashion obsessie

  Hallo allemaal,  Vandaag ga ik schrijven over Disney en de combinatie van kleding.   Laten we beginnen met een klassieker Winnie The pooh. Bij deze outfit zie je dat ze het lichaampje wouden namaken. Of ik deze outfit zelf zou dragen? Nee. Deze outfit is voor mij iets te opvallend. Of ik Winnie The pooh hier in terug zie als ik iemand zie lopen in deze outfit? Ja.

  Ik vind het wel erg leuk hoe er met de accessoires is gespeeld. Ik vind dat ze erg goed op de details van het karakter Winnie The pooh hebben hebben gelet. De bijtjes vanwege de honing waar hij zo dol op is en de bloemetjes waart de bijtjes weer honing van maken. Ik geef deze outfit een 8,5
  Dan nu het beste vriendje van Winnie The pooh Eeyore. Ik vind deze outfit erg geslaagd al had ik zelf voor roze gympen gekozen in plaats van grijs. Want alleen een horloge is wel erg weinig kleur. 

  Ik zal deze outfit zelf ook dragen helaas zou ik niet gelijk aan Eeyore denken als ik iemand in deze outfit zie lopen. Maar voor de rest een hele geslaagde outfit. Ik geef deze outfit een 7,5


  Hier hebben we onze koning van het wild Simba.

  Ik vind deze outfit erg leuk ik vind het erg leuk dat je er een Afrikaanse vibe door krijgt. Alleen vind ik de tas er totaal niet bij passen ik had een leren bruine schoudertas bij gedaan om het elegant te houden. Wat de sieraden ook uitstralen.  


  Of ik deze outfit zelf ook zou dragen? Ja hoor waarom niet ik zou alleen een andere tas kiezen. Maar voor de rest is hij perfect. Of ik Simba er in terug zie? Nee, maar ik vind het wel heel leuk dat je Afrika er wel in terug ziet. Ik geef deze outfit een 7.  Hier hebben we onze schattige Pinokkio.
  Wat vind ik dit een leuke outfit. Erg geslaagd!
  Of ik deze outfit zelf zou dragen? Ja als ik mijn haar in 2 vlechtjes doe zou ik er heel leuk uit zien al zeg ik het zelf. 

  Ik vind het leuk hoe er met de details van de accessoires is gespeeld. Je ziet echt dat houten wat Pinokkio, Pinokkio maakt. 
  Of ik Pinokkio er in zou herkennen wanneer ik iemand in deze outfit zou zien lopen? Ja. Ik geef deze outfit dan ook een 9.

  Hier hebben we onze domme piraten knecht.
  Ik vind deze outfit erg geslaagd. Ik vind de matrozen vibe die ik hierbij krijg erg leuk. 
  Of ik deze vriend terug zie als ik iemand in deze outfit zie lopen? Ja dat zie ik wel ja. 

  Of ik deze outfit ook zou dragen? Ja zeer zeker ik vind het een erg leuke outfit. Ik geef deze outfit een 8.


  Hier hebben we een van onze prinsessen. Sneeuwwitje Ik vind de outfit wel leuk maar niet geweldig of zo. Ik snap niet echt waar dat hoedje voor is ik had eerder een rood lint met een strik in der haar gekozen.

  Of ik sneeuwwitje hierin zou herkennen als ik iemand in deze outfit voorbij zie komen? nee Ik raak te veel afgeleid door het hoedje. Zou ik dit zelf dragen? nee ik vind de combinatie niet leuk genoeg en ik vind het te veel kleuren door elkaar. Ik geef deze outfit een 6,5.  Hier hebben we een andere prinses de prinses van de oceaan Arielle. Wat ik van deze outfit vind? Ik vind het een leuke outfit ik had er alleen een vestje bij uitgekozen in een licht blauwe tint. En ik had de zonnebril weggelaten ik snap niet wat dat met Arielle te maken heeft. verder vind ik de schoenen, tas en oorbellen erg leuk. 

  Of ik Arielle hierin zou herkennen wanneer ik iemand in deze outfit voorbij zou zien lopen? Ja ik denk het wel maar dan zou ze wel rood haar moeten hebben. Zou ik deze outfit zelf dragen? Ja ik denk het wel. Ik geef deze outfit een 7,5.


  Hier hebben we onze grote vriendin Minnie Mous.
  Ik vind deze outfit erg geslaagd zeer geslaagd zelfs. De details kloppen het zwarte van de huid past er goed bij. Ik vind de accessoires erg goed gematcht. Of ik onze Minnie Mous hierin herken wanneer ik iemand in deze outfit voorbij zie komen? Ja zeer zeker al zou ik wel denken naar welk feestje gaat zij.

  Ik zou dit dan ook niet dragen maar voor een filmpje kan dit heel leuk zijn. Ik geef deze outfit een 9,5. 


  Hier hebben we haar grote vriend Mickey Mouse. 
  Ik vind deze outfit wel leuk maar niet geweldig.
  Zou ik iemand in Mickey herkennen wanneer ik diegene in deze outfit voorbij zie komen? Ja maar dan ook echt vanwege de pet.

  Zou ik dit zelf dragen? Nee misschien voor een feestje maar niet voor naar werk of college.
  Ik geef deze outfit een 8.


  En dan nu de laatste van allemaal Nemo.
  Wat ik van deze outfit vind? Ik vind deze outfit geslaagd. Ik vind de details erg leuk en goed gematcht. Of ik iemand zou herkennen als Nemo wanneer ik iemand in deze outfit voorbij zie komen? nee, dat niet. Daar vind ik Nemo te speels voor en deze outfit iets te netjes. 

  Of ik deze outfit zelf zou dragen? nee ik vind deze outfit niet zo bij mij passen. Ik geef deze outfit een 7,5.


  Nou dit was het weer voor vandaag ik hoop dat jullie het leuk vonden. En onthoud het maakt niet uit wat je draagt zolang jij je er maar goed in voelt


  Toodles

   


  Meer van Vero:

  5 outfits voor het werk of college

  ik houd van holland

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.