BesteBloggers

Blogger

BeautyGlow

beautyglow.nl

Blogger die gek is op haar dochter Liz en op beauty! Op BeautyGlow vindt je dan ook veel baby en beauty artikelen!

Leiden

14 volgers — 10 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • BeautyGlow heeft een artikel gedeeld in Beautyblogs
  2 weken geleden

  Favoriete beautyproducten tijdens mijn zwangerschap

  favoriete beautyproducten tijdens mijn zwangerschap

  Op het moment dat ik dit schrijf ben ik ruim 26 weken zwanger. Ik voel me goed, zit (over het algemeen) lekker in mijn vel en ik geniet ervan dat de kleine zo goed groeit. Wel vind ik het belangrijk om tijdens mijn zwangerschap ook goed voor mijzelf te blijven zorgen. Vooral de huid bij mijn buik en bovenbenen wil ik extra goed verzorgen tijdens mijn zwangerschap. Want de kans op striae is aanwezig. Dus zijn er een aantal beautyproducten die ik gebruik om gedurende deze speciale periode goed voor mijzelf te zorgen. Ik kan me voorstellen dat andere mama-to-be’s hier geïnteresseerd in zijn. Daarom deel ik vandaag mijn favoriete producten met jullie!

  Meer van BeautyGlow:

  vlog 12 29 weken a mee naar mom in balance en happy babyglow

  vlog 11 28 weken a unboxing mom in balance goodiebag babyglow

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.