BesteBloggers

Blogger

Babyenkinderwereld

Baby en Kinderwereld is de webshop voor de leukste babykamers, kinderkamers, Disney kamers, Combi,- Retro en Tweeling ki

Den Haag

11 volgers — 1 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Babyenkinderwereld heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  4 maanden geleden

  Frozen kinderkamer een droom die uitkomt

  frozen kinderkamer een droom die uitkomt

  Frozen kinderkamer: een droom die uitkomt!


  We mogen weer een nieuwe complete kinderkamer introduceren. En wat voor één! We waren blij verrast toen we bericht ontvingen dat er nieuwe kinderkamers waren. In dit artikel vertellen we je specifiek over onze nieuwe Frozen kinderkamer.


  Frozen is een hit van jewelste. Ieder kind kent de film en natuurlijk ook het welbekende liedje "laat het los, laat het gaan". Niet gek dus dat veel kinderen dolgraag een echte Frozen kinderkamer willen. Helaas zijn er veel Frozen kindermeubels van plastic. De Frozen kinderkamers bij Baby en Kinderwereld zijn daarintegen gemaakt van degelijk hout.


  Met deze nieuwe Frozen collectie tover je de kamer van je kind om in een heus Frozen paradijs. Er is veel aandacht besteed aan de afbeeldingen en het kleur gebruik, daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de kindermeubels functioneel, praktisch, veilig, betaalbaar en duurzaam zijn. Aan al deze punten is met zorg aandacht besteed.


  De afbeeldingen hebben mooie levendige kleuren van kindvriendelijke en veilige verf en zijn beschermd met speciaal laminaat die kleurvast en slijtage vrij is. De kindermeubels zijn gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek.


  Deze collectie is zowel te koop als losse kindermeubels maar ook als een Frozen kinderkamer set. Mocht de set niet genoeg zijn dan kun je natuurlijk altijd extra items erbij bestellen. De complete collectie bestaat uit: kinderbed, 2-deurs kinderkast, commode/ladenkast, boekenkast, bureau, nachtkastje en speelgoedkist.


  Je kan dus alle kanten op en je kind de Frozen kinderkamer geven waar ze van droomd. Ga nu snel naar Baby en Kinderwereld en ontdek het zelf!

  Meer van Babyenkinderwereld:

  tips voor de aanschaf van tweeling kinderwagens

  baby kinderwagen stijl of functie

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.