BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Bowiien heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  8 maanden geleden

  Geslaagd a door studeren

  geslaagd a door studeren

  Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar ik ben heel weinig actief geweest op mijn eigen website. Dit kwam mede door dat ik al mijn energie nodig had voor mijn MBO 4 Media manager examen. En goed nieuws, ik heb mijn diploma gehaald waar ik erg blij mee ben. Nu zal ik hopelijk wat meer actief zijn. Maar wat nu? Ik ga doorstuderen!


  Mijn MBO 4 media manager examen vond ik zelf best wel pittig. Mijn examen is wat anders dan normale examens waar je getest word op kennis door middel van toetsen. Mijn examen was een soort project met een echte opdrachtgever waar je een product voor moest opleveren.

  Meer van Bowiien:

  tag in de agenda van...

  getest telefoon standaard a powerbank

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.