BesteBloggers

Blogger

Dreamyhealthygreeny

dreamyhealthygreeny.nl

Lifestyle blog over een veganistisch, natuurlijker, gezonder en groener leven. Liefde voor beestjes, reizen en fruit!

20 volgers — 4 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Dreamyhealthygreeny heeft een artikel gedeeld in Ecoblogs
  3 jaar geleden

  Gifvrij huishouden method winactie

  Waarom zou je je beperken tot natuurlijke verzorgingsproducten en cosmetica. Heb jij je ooit bedacht hoeveel gif je wel niet je huis in spuit en smeert? Nou, ik wel. Met al die chemische, giftige middelen poetsen we gewoon heel ons huis. Naast dat die chemische middelen slecht zijn voor ons milieu zijn ze ook nog eens irriterend voor de huid en de luchtwegen.

  NATUURLIJK SCHOONMAKEN
  Natuurlijke schoonmaakmiddelen hebben zeepbestandsdelen die zijn gemaakt van plantaardige grondstoffen. Die zijn geheel biologisch afbreekbaar en daarom beter voor het milieu. Bij synthetische middelen worden er stoffen uit aardolieproducten gebruikt. Deze kunnen wat minder vriendelijk zijn voor een gevoelige huid.

  PRODUCTEN
  Er zijn twee manieren om aan natuurlijke producten te komen. 1. Je maakt ze zelf. Hierover ga ik in de toekomst zeker verder op in. 2. Je koopt ze bij winkels als ekoplaza of via webwinkel zoals BigGreenSmile.nl. Er zijn tal van merken. Zelf ben ik bekend met Ecover. Fijn merk om mee te poetsen. Frisse geur en het maakt echt schoon.

  Sinds een week mag ik poetsen met Method. BigGreenSmile stuurde me het Detox pakket toe om uit te testen! Ik heb al een paar flessen gebruikt en wat ruiken die heerlijk. Verder maken ze top schoon en zien de flessen er zelf super flitsend uit. De flessen zelf zijn gemaakt van mais en andere organisch afbreekbare componenten. Super groen dus. Ik ben enthousiast!

  WINACTIE!!!!
  Wil jij ook gifvrij schoonmaken? Ik mag een Detox-pakket van Method weggeven aan twee gelukkigen!
  Wil jij graag dit toffe pakket winnen en je huis schoonmaken zonder chemicali├źn? Kijk op mijn site in de post hoe je dit pakket kan winnen!

  Deze actie loopt tot 20 augustus en is in samenwerking met BigGreenSmile.nl. Wanneer je gewonnen hebt wordt er contact met je opgenomen.

  Meer van Dreamyhealthygreeny:

  stoppen met de pil

  lang leve pseudowetenschap

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.