BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Wilma.weggemans heeft een artikel gedeeld in Dierenblogs
  een jaar geleden

  Goede voornemens

  goede voornemens

  Hey hoi horse people! Ik weet dat het zo saai klinkt, maar toch wil ik er 3 met je delen. Wil je weten wat ik hoop te verwachten van 2017 dat kun je hier lezen: Hoi 2017  Voornemens zijn iets anders dan wat je hoopt te verwachten. Voornemens heb je eigenlijk zelf in de hand. Als ze wel of niet gaan slagen dat ligt echt in hoe sterk je er zelf in staat. Zijn het echt je voornemens of denk je bij voorbaat al, ach dat lukt me toch niet. Wat je verwacht binnen een jaar kan altijd heel anders lopen. Dingen die in je omgeving gebeuren kun je niet altijd beïnvloeden. Wel hoe jij er instaat en dat zal bijvoorbeeld een goede voornemen kunnen zijn. Daarom heb ik totaal 3 goede voornemens, zo blijft het haalbaar. Genoeg gepraat, hier komen ze!
  Mooiere foto's maken voor mijn Blog. Ik heb namelijk een hele goede spiegel reflex camera, maar ben z'n lui persoon soms. Dan denk ik ach ik neem wel even snel een goede foto met mij iPhone 6 plus. Totdat ik ze in Photoshop zet, dan denk ik vaak waarom?!..! Zo slecht is de kwaliteit eigenlijk gewoon niet Blog waardig. Dus hoppa! In dit nieuwe jaar geef ik mijzelf dus een fictieve schop onder de kont! Minder lui en gemakkelijk zijn.

  Minder ergeren aan anderen mensen hoe ze met hun paarden omgaan. Oh want wat kan ik daar slecht tegen! Je hebt helaas nog zo veel mensen die nooit een keer de fout bij hun zelf zoeken, nee het ligt altijd aan het paard die is stom. Moet je na gaan dat dit volwassen mensen zijn die zo reageren. Ik noem ze de 'bejaarde penny hobbelclub' Ik word daar echt kotsmisselijk van, maar ik kan niet de hele wereld verbeteren helaas. Mij is afgelopen jaar duidelijke geworden dat een betere wereld begint bij je zelf. Dus ik erger mij hier niet meer aan, sluit me daar op dat moment even voor af. Mijn 2 paarden zijn namelijk veel leuker en verdienen altijd een vrolijk mens die niet afgeleid is wat er om haar heen gebeurd .

  Niet zo chaotisch zijn. Ik ben echt z'n iemand die net haar pinpas heeft gebruikt en binnen 5 minuten niet meer weet waar ze hem neer heeft gelegd. Complete paniek natuurlijk, blijkt hij toch op de keukentafel te liggen. Of dat ik er s'morgens achter kom dat over een half uur de hoefsmid bij ons op stal komt en dat ik dat natuurlijk weer een compleet vergeten ben. Zucht dat zijn van die momenten dat ik zoooo moe van mijzelf wordt, haha. Dus hoppa! Ik ga dit jaar aan de slag met week planningen. Ben benieuwd of ik dan aan het eind van de dag een beetje tijd overhoudt en niet zoals nu. Ik heb namelijk liever dat een dag uit 48 uur bestaat.

  Ben benieuwd of nog meer mensen aan goede voornemens doen?


  ENJOY this NEW YEAR!!!

  Meer van Wilma.weggemans:

  hoi 2017

  equestrian dreams

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.