BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Femkeblogt heeft een artikel gedeeld in Diyblogs
  5 maanden geleden

  Haal de herfst in huis met pompoenen

  haal de herfst in huis met pompoenen

  Hoi, ik ben er weer! Vorige week kwam er helaas geen blog online. Ik had een erg drukke week en voelde me niet helemaal fit. Beetje jammer, want de week plaatste ik heel fanatiek twee posts. Die had ik dus beter kunnen verspreiden over de afgelopen twee weken ;).


  Maar goed, daar komen jullie niet voor! In deze post wil ik jullie namelijk wat leuke ideeën laten zien om je huis in de herfstsferen te brengen, op een stylish manier. Namelijk met pompoenen!


  Pompoenen als decoratie item

  Bij pompoenen denk je misschien in eerste instantie aan Halloween, maar ik associeer ze ook heel erg met herfst. Je hoeft ze namelijk niet persé uit te hollen en er een eng gezicht uit te snijden. Je kunt pompoenen op elke manier beschilderen of versieren en zo passen ze in elk interieur!

  Meer van Femkeblogt:

  maandoverzicht maart weer klussen in huis

  31 dagen bloemen 5 n tulp

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.