BesteBloggers

Blogger

Rieklegtvast

Welkom op mijn blog. Hier laat ik van alles zien. Dagjesuit,recepten en fotografie is mijn passie daar wordt ik blij van

Hijum

7 volgers — 18 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Rieklegtvast heeft een artikel gedeeld in Diyblogs
  5 maanden geleden

  Herfst stukje gemaakt

  Herfst stukje gemaakt

  Aan de freubel

  Dit herfst stukje had ik vorig jaar gemaakt wilde graag aan jullie laten zien. Hoe je voor weinig geld toch iets leuks in elkaar kan flanssen. Dit jaar ga ik dat weer doen. Dan leg ik het langzam uit hoe ik dit heb gemaakt. Hou toch ook wel van de wintertijd. Heerlijk bezig zijn in huis. Heb aardig wat hobby’s, en wat leuk om op deze manier met jullie te delen. Ergens ben ik niet zo’n schrijfster. Maar wie weet wordt dat ook nog wat.


  Even nog over het stukje wat ik heb gemaakt. Ging altijd wel naar een workshop. Maar daar leer je ook niet echt veel erbij vind ik zelf. Je moddert zelf maar wat aan, en je bent dan 20 euro lichter. Dacht dit kan ik ook. En wie weet dat ik dan zelf ook wel workshop’s wil gaan geven ,en voor de mensen die niet s’avond’s kunnen en de helft goedkoper.


  Bloemen wat ik had gekocht was ik 11 euro kwijt en zelf had ik thuis nog wat spullen liggen om het af te maken. Snap ook wel mensen willen er ook aan verdienen. Maar bij mij gaat het om de gezelligheid. Mocht je denken en je woont in de buurt van Hijum/Leeuwarden en je wilt een gezellige morgen geef gerust een reactie. Voor nu genoeg gekletst er is weer werk aan de winkel.

  Meer van Rieklegtvast:

  mijn 5 favoriete nucolour producten

  Mijn beauty wishlist van 2018

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.