BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Mellaah heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  een jaar geleden

  Herkenbare punten als je een dagje lluir bent

  herkenbare punten als je een dagje lluir bent

  Soms heb je van die dagen, of weekenden.. even geen zin om iets té ondernemen. Ach! We hebben allemaal weleens van dit soort dagen, toch? Vandaag heb ik een aantal herkenbare punten op een rijtje gezet, die je vast wel herkend als je een dagje ‘lui’ doet en bent. Altijd leuk om te lezen dus!


  Blijf-in-bed-dag


  Heel erg herkenbaar voor mij: alleen zit ik met mijn hondje die helaas toch nog uitgelaten moet worden. Het liefste blijf ik heerlijk met me laptop onderuit tv-aan in me bed. Dit loopt niet altijd zo, vooral als je een eigen huis hebt! En je hebt ook nog eens geen zin om bijvoorbeeld iets in de keuken te pakken: Argh. Hadden we maar zo’n systeem dat het automatisch naar je toe komt..

  ...

  Meer van Mellaah:

  waarom je meer water moet drinken review evian limited edition

  je haar herstellen met de nieuwe lijn van guhl

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.